ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 23 /9/18 Η ΕΝΑΡΞΗ

Ορίστηκε από την ΕΠΟ και την αρμόδια επιτροπή της η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι ομάδες λοιπόν της Γ’ Εθνικής θα πάνε στην σέντρα για πρώτη φορά την νέα περίοδο στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλεί στην διοργανώτρια αρχή την ΕΠΟ μέχρι τις 13 Αυγούστου ημέρα Δευτέρα. 
 Το νέο στοιχείο που προκύπτει από την Γ’ Εθνική είναι το ότι ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα αντικατασταθούν από την δευτεραθλήτρια της  ή την Τριταθλήτρια της Ένωσής τους. 
 Να υπενθυμίσουμε ότι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από τη Θράκη συμμετέχουν 5 ομάδες: Εθνικός Αλεξανδρούπολης (ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ), Ασπίδα Ξάνθης , Ορφέας puma Ξάνθης , Άρης Αβάτου (ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ) ,ΠΑΟΚ Κοσμίου (ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ). 

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Ο καταρτισμός των ομίλων –που θα είναι και πάλι 8, όπως και στο προηγούμενο πρωτάθλημα–θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια (μετά την υποβολή των δηλώσεων).

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια