Τελευταία Νέα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν.ΕΒΡΟΥ

Ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Ν.  Έβρου , ενημερώνει, σε πρώτη φάση, όλους τους ενδιαφερόμενους προπονητές
για το αναθεωρητικό σεμινάριο, το οποίο θα  πραγματοποιηθεί στην Αλεξ/πολη ( 25-28/10/2018 ) υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.
             Το σεμινάριο υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όλοι οι προπονητές που έχουν αποφοιτήσει επιτυχώς από σχολές και έλαβαν διπλώματα UEFA A’, UEFA B’, καθώς και αυτοί της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και οι εξομοιούμενοι γυμναστές. Για τους κατόχους διπλώματος UEFA C’ θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστό σεμινάριο και περί αυτού θα γίνει σχετική ενημέρωση.
           Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν ως προπονητές, υποχρεούνται να παρακολουθήσουν το αναθεωρητικό αυτό σεμινάριο, ώστε να προμηθευτούν τη νέα ταυτότητα τριετούς διάρκειας, που θα έχει ισχύ από το 2019 έως και το 2021. Η ταυτότητα αυτή θα εκδοθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία  και αφού προηγουμένως αποσταλούν σε αυτήν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
       Θα ακολουθήσει προσεχώς από τον Σύνδεσμό μας αναλυτική ενημέρωση για το ακριβές πρόγραμμα, καθώς και τη διαδικασία εγγραφής /δήλωσης παρακολούθησης  του αναθεωρητικού σεμιναρίου ταυτοτήτων της ΕΠΟ.

                                                                   ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια