Headlines

Comments

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΙΝΤΖΕΣ , ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ,ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ )ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ανακοίνωσε την δεύτερη δυνατή μεταγραφή ο Ορέστης Ορεστιάδας καθώς διοίκηση και Δημήτρης Ιντζές  έδωσαν τα χέρια  ..... 

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση της νέας διοίκησης του Ορέστη Ορεστιάδας  .
Ανακοινώνει τις εξής ανανεώσεις :Γαλλή, Κοτζά, Δαρβούδη και Πετρόπουλου Χρήστου.
Ανακοινώνει τις εξής προσθήκες στην ομάδα: 
Οι προσθήκες των έμπειρων και ταλαντούχων Πετρόπουλου Στέφανου, Δημήτρη Ιντζέ και Ανδρεάδη Κωνσταντίνου καθώς και η προσθήκη του Ατματζίδη Γρηγόριου και του νεαρού Πασχαλάκη
Ανακοινώνει τον νέο προπονητή Ζησίδη Σάκη .

Η ανακοίνωση της νέας διοίκησης του ΟΡΕΣΤΗ

Οι ενέργειες της νέας διοίκησης του Ορέστη αποδεικνύουν σταθερότητα και στιβαρότητα. Η νέα διοίκηση αντιλαμβάνεται στο ακέραιο τα αθλητικά, αγωνιστικά και διοικητικά καθήκοντα του σωματείου και διαμορφώνει τα νέα δεδομένα και τις νέες κατευθύνσεις. 
Μετά τις ανανεώσεις Γαλλή, Κοτζά, Δαρβούδη και Πετρόπουλου Χρήστου το ρόστερ αναβαθμίζεται επαρκώς και συντονίζεται με τους στόχους της ομάδας. Οι προσθήκες των έμπειρων και ταλαντούχων Πετρόπουλου Στέφανου, Δημήτρη Ιντζε και Ανδρεάδη Κωνσταντίνου καθώς και η προσθήκη του Ατματζίδη Γρηγόριου και του νεαρού Πασχαλάκη δεν αφήνουν αμφιβολίες για την στόχευση του σωματείου. 
Επίσης, ο προπονητής της ομάδας Ζησίδης Σάκης αποτελεί διασφάλιση όλων των παραπάνω φιλοδοξιών και ικανοτήτων. 
Η διοίκηση του Ορέστη και η ομάδα παραγόντων που απαρτίζει την νέα προσπάθεια ( με την παρουσία παλαιμάχων στην πρώτη γραμμή), σε λίγες ώρες, συγκροτημένα και με στοχοθεσίες που δεν αφορούν επικοινωνία τρικ, ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα και να φανερώσει στον αθλητικό κόσμο της περιοχής τα νέα δεδομένα που θέλει να συνεισφέρει στο στερέωμα του ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by