ΗΧΗΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Το σκορ τα λέει όλα , 0-3 μέσα στη Λαμία.
Το συγκρότημα του Πάκο Ερέρα επικράτησε της Λαμίας με 3-0  στο βροχερό τερέν του γηπέδου
της τοπικής ομάδας.
Τα τέρματα για τους κίτρινους σημείωσαν οι Ντιγκινί (53′), Γκαρσία (71′) ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γκάμα στο 78ο λεπτό.

Άρης έτσι για να γουστάρεις στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκ ,  να προσφέρει πολλά χαμόγελα στους φιλάθλους της στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία μετά από 4 χρόνια. 

Πάκο Ερέρα στη συνέντευξη Τύπου
 Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά την προετοιμασία και το περίμενα πάρα πολύ. Η ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο.
 Άλλες φορές το πέτυχε, άλλες όχι. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το σημερινό αποτέλεσμα.
Ελπίζω και εύχομαι οι οπαδοί μας να είναι όλη τη χρονιά χαρούμενοι.
Εγώ κοιτάω το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα. Μπορεί να κερδίσαμε 3-0, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα μυαλά μας πρέπει να πάρουν αέρα. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Αυτό κάνω σε όποιον σύλλογο είμαι και δουλεύω.
 Για τις δυο νέες μεταγραφές των Σιώπη και Μαρτίνεζ:
 Σιώπης και Μαρτίνεζ είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Έχω πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, τώρα είναι το πρόβλημα του προπονητή πως θα τους διαχειριστεί. Πριν από τρεις μήνες είχαμε δει τον Σιώπη. Είναι ευχάριστη έκπληξη που πήραμε αυτά τα παιδιά.
 Για το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα:
Εγώ θυμάμαι την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Άρη στο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα, όμως η εικόνα μας δεν ήταν καλή.

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια