Ο ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Πέντε προπονητές περιλαμβάνει το προπονητικό  επιτελείο της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Ισαακίου για τη σεζόν 2018-19.

Οι σχετικές ανακοινώσεις της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ



ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΜΑΝΟΣ
Χρήστος Τσουτσουμάνος, άλλος ένας καταξιωμένος προπονητής που θα στελεχώσει φέτος το προπονητικό team της Ακαδημίας μας.
Η προσφορά του στο χώρο γνωστή, η αξία του τεράστια!! Η συνεργασία μαζί του μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία μας!!! Στόχος μας φέτος είναι η αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα, η απόκτηση εμπειρότατων και καταξιωμένων προπονητών , προπονητών που με την δουλειά τους αποδεικνύουν χρόνια τώρα, ότι σέβονται το άθλημα, τα παιδιά, τις ακαδημίες αλλά και τους γονείς που τους εμπιστεύονται!!Χρήστο τιμή μας που είσαι μέλος της οικογένειάς μας , καλή ποδοσφαιρική σεζόν.


ΜΥΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Έχουμε την τιμή να καλωσορίσουμε στην Ακαδημίας μας τον προπονητή κ. Αλέξανδρο Μύρο.
Γνωστός από το πέρασμα του από την Ακαδημία του Εβρου Σουφλίου μας κέντρισε το ενδιαφέρον και καταφέραμε φέτος να τον φέρουμε στον ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ!!! Ευχαριστούμε για την τιμή, ευχόμαστε μια άριστη συνεργασία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν!!




ΚΑΒΑΚΙΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ την κ. Σταυρούλα Καβακιώτη.
Πάντα ψάχναμε μια γυναίκα προπονήτρια για τους μικρούς μας αθλητές, φέτος επιτέλους ο στόχος μας επιτεύχθηκε!! Η Σταυρούλα είναι μια ταλαντούχα απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, νέα κοπέλα με όρεξη για δουλειά και διάθεση να προσφέρει τα μέγιστα. Έχει τον τρόπο της με τα παιδιά , είναι στη φύση της άλλωστε, ως γυναίκα. Στόχος της?? Να τα κάνει να αγαπήσουν το άθλημα και τον αθλητισμό!! Καλώς ήρθες Σταυρούλα , καλή ποδοσφαιρική σεζόν !!
 


ΤΣΙΟΜΠΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας για τη νέα σεζόν, του καταξιωμένου προπονητή κ. Τσιομπανίδη Δήμου. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν χρειάζεται συστάσεις μιας και είναι χρόνια στο χώρο, ένας άνθρωπος με προσόντα, όρεξη για δουλειά και πολλή αγάπη τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για τα παιδιά, αγάπη που τα παιδιά του την ανταποδίδουν!! Δήμο ευχαριστούμε που για άλλη μια χρονιά είσαι μαζί μας και είσαι κρίκος της αλυσίδας!! Καλή ποδοσφαιρική σεζόν !!



ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΙΔΗΣ
Η Ακαδημία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασία της με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ.ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΙΔΗ για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν
ΠΑΟΚ ACADEMY ΙΣΑΑΚΙΟΥ


  Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια