ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ

Ο Άρδας συνεχίζει με ένταση την προετοιμασία του, κάτω από ονειρεμένες για την εποχή συνθήκες στο θερμόμετρο, καθώς τα δέντρα που
περιτριγυρίζουν το γήπεδο μας...για άλλη μια χρονιά κάνουν τη δουλεία τους άψογα!
Σ'αυτή την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας ο προπονητής μας Παναγιώτης Μυλωνάς έχει στην διάθεση του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του - πλην των αδειούχων. Σ'αυτή την πρώτη φάση η ομάδα μας δούλεψε στο κομμάτι της βασικής αντοχής, στη δύναμη και στην εναλλαγή φάσεων.
Στην δεύτερη εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα με απογευματινή προπόνηση, ο στόχος είναι και πάλι η βελτίωση της βασικής αντοχής των ποδοσφαιριστών μας καθώς και κάποια τακτικά σημεία που θα δουλέψουμε προς το τέλος αυτής, πάντα υπό τις οδηγίες του κ. Μυλωνά και του γυμναστή της ομάδας μας Παρασχούδη Θανάση.
Επίσης να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας πως το ερχόμενο Σάββατο 25/8 η ομάδα μας δίνει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι, στην έδρα μας με αντίπαλο τον Ακρίτα Ν. Βύσσας.


Οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν μέχρι στιγμής στην προετοιμασία μας είναι οι εξής: Καπετανίδης Αθανάσιος, 

Νικολαΐδης Απόστολος, 
Χαρισιάδης Αριστομένης, 
Μπαχτσεβανίδης Γεώργιος,
 Καμπακίδης Γιάννης, 
Τσάμογλου Αλέξανδρος,
 Μπατιατίδης Ευάγγελος, 
Μάτσιος Μάνος, 
Μπαχτσεβανίδης Στέλιος (ενσωματώθηκε σήμερα στο υπόλοιπο σύνολο λόγω διακοπών) 
Πετράς Σάκης, 
Γκαργκαβούζης Γιάννης, 
Ναζίρης Βαλάντης, 
Κατσάνος Γεώργιος, 
Καλογερόπουλος Ιωάννης, 
Τσιρούδης Σταύρος, 
Χατζηαγοράστου Ορέστης,
 Παγωνίδης Χρήστος, 
Καστρινός Παναγιώτης 
Ντινούδης Κωνσταντίνος.
Αυτή την εβδομάδα θα μπούνε και οι δυο τερματοφύλακες , Ντινούδης Σωτήρης και Καλφόπουλος Γεώργιος, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας. 
(Η ανακοίνωση εντός της εβδομάδος)
Επίσης μέχρι τέλος Αυγούστου θα ξεκινήσουνε κανονικά προπονήσεις και οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστρερ οι οποίοι και είναι : Κασπαρίδης Σπύρος, Τζιαφερίδης Σταμάτης, Αλμπανίδης Τάσος και Τσόντζορας Θανάσης.
Δεν αποκλείεται κάποια μεταγραφική κίνηση σε περίπτωση που βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή/ων, σε θέσεις όμως που να χρειάζεται ενίσχυση το σύνολο του κ. Μυλωνά

#fcardas1950






  panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια