Headlines

Comments

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ


 Όπως αναφέρει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου Σκίνδρης Θεόδωρος , δεν πρόκειται να συνεργαστεί  προεκλογικά με ανθρώπους που διέλυσαν και έφεραν τον Δήμο Διδυμοτείχου σε αδιέξοδο.

 Σύμφωνα με αυτά που μας  δήλωσε ο ίδιος για όσα ακούγονται για πιθανή συνεργασία του με τον τωρινό Δήμαρχο κύριο Πατσουρίδη,θεωρεί ότι αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας καθώς μας τόνισε με έμφαση ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ ,με ανθρώπους που είναι πλέον τελειωμένοι για αυτόν τον τόπο και αν είχαν λίγο ευαισθησία δεν θα έπρεπε να κατέβουν σε αυτές τις εκλογές.
Συνεχίζοντας χαρακτηριστικά ο κος Σκίνδρης ,είπε ότι το κεφάλαιο Πατσουρίδης και μερικοί από τους συνεργάτες του δεν έχουν καμία τύχη πλέον και καλά θα κάνουν να σκέφτονται το συντομότερο δυνατόν,το να απαλλαγούν οι πολίτες από αυτούς τους κυρίους.
Ο Δήμος Διδυμοτείχου  θα γυρίσει σελίδα και με νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά με επιμονή και υπομονή ,θα γίνει όπως αξίζει για την ιστορία της.
Τελειώνοντας είπε ότι οι πολίτες έμαθαν όλους αυτούς τους πλανόδιους τουρίστες που πάνε από παράταξη σε παράταξη και θα κρίνουν για το καλό της Πόλης και για τα εγκαταλειμμένα χωριά μας!


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by