Headlines

Comments

Ο ΑΡΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΒΙΛΕΜ

Με τον καλύτερο τρόπο "έκλεισε" την περίοδο φιλικών παιχνιδιών στην Ολλανδία ο Αρης, καταφέρνοντας να κερδίσει στο τέλος την Βίλεμ
με 1-0 με εξαιρετικό πλασέ του Ματέο Γκαρσία. Μετά από τις αναμετρήσεις με τις Μπέερσοτ (4-1 στα πέναλτι, κ.α. 0-0), Ντε Γκράαφσαπ (1-0), Ντεν Χάαχ (2-0) επικράτησε σήμερα (4/8) και της Βίλεμ με 1-0 (89′ Ματέο Γκαρθία).
 Μάλιστα, ο αγώνας στο «Koning Willem Stadion» έγινε μόλις 16 ώρες μετά το προηγούμενο φιλικό.

Βίλεμ: Βελενρόϊτερ (46’ Γουντ), Λιούις, Χέερκενς, Ντάνκερλουϊ, ΜακΓκάρι (46’ Ακάνιακ), Λίφτινγκ (46’ Παλάσιος), Σαντίκι (78’ Ουρμπάνσκι), Κρόλεϊ, Κρουξ, Λάουερς (46’ Βελικόνια), Σολ 

Αρης: Κουέστα, Κωνσταντινίδης (46’ Τζανακάκης), Βαλεριάνος (58’ Γκαρσία), Σόουζα, Βέλεθ, Ματίγια (58’ Μπάσα), Παυλίδης (58’ Ντιγκινί), Ιντζόγλου (73’ Σταμπουλίδης), Μενέντεζ, Μιλούνοβιτς (58’ Κολάσο), Διαμαντόπουλος (58’ Ναζλίδης)

 Ο Πάκο Ερέρα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τη Βίλεμ και έδειξε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.
 Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.
Ημασταν συμπαγείς σήμερα, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά ήταν τα πόδια μας βαριά από το χθεσινό παιχνίδι, μόλις 12 ώρες είχαν μεσολαβήσει. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς.
Πρώτον, πρέπει να μάθουμε να κρατάμε την μπάλα, να παίζουμε με λίγες επαφές και να προσπαθούμε να καλύψουμε τους κενούς χώρους. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως πρέπει να παίζουμε μπροστά, να κρατάμε τις γραμμές κοντά.
 Τρίτον, οι πλαγιοκοπήσεις, πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό, έχουμε καλούς και ψηλούς παίκτες, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε.
 Επίσης, εμένα η δουλειά μου είναι να μιλάω για τα λάθη για να τα αποφύγουμε, έτσι θα έχουμε τον έλεγχο του κέντρου».
 Τέλος έκλεισε λέγοντας: «Εύχομαι να παίξουμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, για εμάς και τους οπαδούς μας».

 Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by