ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΣΑΡΑΝΤΟΥΛΑ ΠΑΓΩΝΑΚΗ

Στην κορυφή της Ευρώπης η Σαραντούλα Παγωνάκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό των Σωμάτων Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία. 
Η Εβρίτισα  αθλήτρια  αστυνομικός ,είναι μητέρα
τεσσάρων παιδιών συνδύασε  την επιστροφή της στο τερέν με την κατάκτηση της 1ης θέσης!!
Ο αδερφός της ,Παγωνάκης Νικόλαος και προπονητής του συλλόγου "Καλλίμαχος" Διδυμοτείχου με συγκίνηση και περηφάνια  συγχαίρει με ανάρτησή του στο facebook την Τούλα ,καθώς και την προπονήτριά της Καρπαθάκη Μαρία.
"Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στα αγωνιστικά δρώμενα η προπονήτρια του συλλόγου μας Sarantoula Pagonaki, κατακτώντας την πρώτη θέση κ το χρυσό μετάλλιο στους πανευρωπαϊκους αγώνες των σωμάτων ασφαλείας! Για ακόμη μια φορά απέδειξε την αθλητική της άξια παρα τη μικρή της διακοπή λόγω των οικογενειακών της υποχρεώσεων - είναι μητέρα 4 παιδιών. Με τον ίδιο δυναμισμό κ αθλητικό ήθος θα διδάξει τους μαθητές μας μαζί με τους άλλους προπονητές του συλλόγου καθώς θα επιστρέψει σύντομα στο δυναμικό του συλλόγου μας.
Πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια ΜΑΡΙΑ  ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ"







H  ανάρτηση της Σαραντούλας Παγωνάκη 

"Αν και δεν συνηθίζω να κάνω αναρτήσεις... αυτήν την οφείλω...Ήταν το 2001, σχεδόν στην αρχή της διεθνούς αθλητικής μου καριέρας, που στην Παμπλόνα την Ισπανίας ανέβηκα στο πρώτο σκαλί του βάθρου κ είδα τη γαλανόλευκη να κυματίζει στον πιο ψηλό ιστό... 17 χρόνια μετά... μετά από πολλές ανατροπές και αλλαγές στη ζωή μου... σε μια άλλη Ισπανική πόλη, στο Λος Μπάριος, είχα την ευλογία να ξανανιώσω εκείνα τα αλησμόνητα συναισθήματα που νιώθει κάθε αθλητής εκεί...στο 1ο σκαλί του βάθρου... Για όλα αυτά, θα ήταν παράληψη μου αν δεν ευχαριστούσα κάποιους ανθρώπους που στήριξαν και υποστήριξαν αυτό που αρχικά έμοιαζε με "τρέλα"... Πρώτα και πάνω από όλα τον ΥΠΕΡΟΧΟ σύζυγό μου και τα 4 "αγγελούδια" μας, στους οποίους κ αφιερώνω αυτό το μετάλλιο γιατί το κάθε μέλος ξεχωριστά με τον τρόπο του μου έδινε τη δύναμη να κυνηγήσω τον στόχο μου. Τους γονείς μου, για την πολύτιμη συνδρομή τους σε όλη αυτή την προσπάθεια .Την προπονητρια Α/Α' Μαρία Καρπαθακη για την ευκαιρία που μου έδωσε.Τον Α.Σ. ΤΚD "Καλλίμαχος Διδυμοτείχου, γιατί χωρίς τη συνδρομή του η νίκη θα ήταν ανέφικτη. Την Διοικητή μου για την αμέριστη συμπαράσταση της και τέλος... όλους όσους πίστεψαν σε μένα!!!Σας ευχαριστώ θερμά...από καρδιάς!!!"
σ Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια