ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΒΑΝΤΑ-ΕΝ/ΑΝΘΕΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ 2-0(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ )

Στο πλαίσιο του κυπέλλου "ΣΙΓΡΕΚΗΣ" Έβρου  για τον 5ο όμιλο  στη 2η αγωνιστική ο Ατρόμητος Άβαντα υποδέχθηκε στο γήπεδό του την Ένωση Άνθειας Αριστείνου .
Σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο οι δυο
ομάδες στο μέτρο του δυνατού ( σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν λίγες ημέρες που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους), έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο .
Με την ομάδα της Άνθειας να έχει τον κύριο λόγο στο παιχνίδι , όμως ο Ατρόμητος σκόραρε στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία στο 13΄, ενώ στο 5΄λεπτό ο Καβατζικιώτης  στο πέναλτι που εκτέλεσε , ο γκολκίπερ Τσακουρίδης με διπλή επέμβαση κράτησε το μηδέν στην εστία του. Κορυφαίος του παιχνιδιού ο πορτιέρο του Ατρόμητου Άβαντα ,Τσακουρίδης!!
Αυτογκόλ ο Σίσκος στο δεύτερο ημίχρονο 2-0 ,ενώ στο 84΄ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Καλτσά.
Δείτε τα γκολ από το παιχνίδι και όσα δήλωσαν στην κάμερα tvthrtakiotis , ο προπονητής του Ατρόμητου, Χρόνης Νέδος  και ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης Θώδης Δημήτρης .

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΒΑΝΤΑ(ΝΕΔΟΣ) ΤΣΑΚΟΥΡΙΔΗΣ,ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΡΑΣ,ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ,ΣΥΡΟΣ,ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ,ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ,ΠΛΟΥΜΙΔΗΣ,ΚΑΛΤΣΑΣ,ΤΑΞΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ.
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν :ΘΑΝΟΣ,ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΡΗΦ ΟΓΛΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ(ΤΣΙΠΤΣΙΟΣ)ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,ΣΟΥΛΑΚΑΚΗΣ,ΘΩΔΗΣ,ΔΟΥ,ΠΟΥΛΑΚΗΣ,ΣΟΣΚΟΣ,ΠΑΤΣΙΩΡΑΣ,ΚΑΛΕΤΣΙΟΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ,ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ Θ,ΚΕΣΣΑΤΗΣ,ΚΑΒΑΤΖΙΚΙΩΤΗΣ.
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν : ΝΕΝΟΓΛΟΥ Κ ,ΠΕΧΛΙΒΑΛΙΔΗΣ Δ,ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ

       Διαιτητής :ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ , Α Βοηθός Στρατούδης Βαλ. Β Βοηθός Κωστακιώτης

























Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια