Headlines

Comments

Η TVTHRAKIOTIS ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ THN BIOMHXANIA ΔΕΛΗΠΟΥΛΙΟΣ ΑΕ « DEKA NUTS»

Όλο και μεγαλώνει η παρέα των συνεργατών που στηρίζουν την προσπάθεια της TVThrakiotis.gr.  
H ιστοσελίδα www.tvthrakiotis.gr καλωσορίζει τους νέους της συνεργάτες .

 Από σήμερα μαζί  μας είναι  και για ολόκληρη τη σεζόν 2018-19  η Βιομηχανία ξηρών καρπών & ζαχαρωδών προϊόντων ΔΕΛΗΠΟΥΛΙΟΣ ΑΕ « DEKA NUTS»

Η εταιρία  ΔΕΛΗΠΟΥΛΙΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε στις 3 Ιουνίου 1974, είναι μια από τις μεγαλύτερες και αρτιότερες στον χώρο των ξηρών καρπών, με κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά και σημαντική παρουσία στη διεθνή αγορά. Με πλέον των σαράντα ετών εμπειρίας και επιδεικνύοντας όλα αυτά τα χρόνια ανάλογου επιπέδου επαγγελματισμό πέτυχε γόνιμες και μακροχρόνιες συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 Επιλογή προϊόντων  από όλο τον κόσμο με γνώμονα την ποιότητα και την γεύση τους.
Η παραγωγή τους γίνεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις εφαρμόζοντας τεχνολογία αιχμής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 22000.
Το οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν εγγύηση για την άρτια διακίνηση των προϊόντων .
Η παραγωγή και η συσκευασία των προϊόντων πραγματοποιείται στους σύγχρονους ιδιόκτητους χώρους του εργοστασίου, 2.500 τ.μ., στο Σουφλί του ακριτικού Έβρου. 
Παράλληλα, από το 2015, λειτουργεί υποκατάστημα 1.000 τ.μ. στην Θεσσαλονίκη.




Ιδρύθηκε: 3 Ιουνίου 1974


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Εργοστάσιο:
2ο χλμ. Ε.Ο. Σουφλίου-  Αλεξανδρούπολης

Πρατήριο:
Ερμού 10, Σουφλί - Ν.Έβρου


Υποκατάστημα: Γέφυρα Θεσσαλονίκης
Αποστολή
Επιλέγουμε τα προϊόντα μας από όλον τον κόσμο με γνώμονα την ποιότητα και τη γευστική τους υπεροχή, έχοντας πάντα σαν στόχο να προσφέρουμε καρπούς ανώτερης ποιότητας στους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται εδώ και τόσα χρόνια.
Κλήση 2554 023540
Πληροφορίες
Παραγωγή, συσκευασία και διάθεση ξηρών καρπών.
Το Κανάλι μας: www.youtube.com/user/DEKAnuts
Site: www.dekanuts.gr

Προϊόντα
Αμύγδαλα (Almonds), φουντούκια (hazelnuts), φιστίκι αποφλοιωμένο (peanuts), σταφίδα ξανθή (sultanina), σταφίδα μαύρη (black raisins)



Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by