3Χ3 Ο ΑΣ ΠΕΠΛΟΣ 0-4 ΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τέσσερα τέρματα τρία δοκάρια και τρεις βαθμούς στο σακουλάκι του ο ΑΣ Πέπλος και  ανέπαφη την εστία του στο πρωτάθλημα της Β Έβρου στον νότιο όμιλο ,με 9 βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με Άβαντα, Δορίσκο , Ν. Χιλή.
Ο Μπατμανίδης το πρώτο γκολ με κεφαλιά από σέντρα του Παπαδόπουλου 27΄ 0-1, ο Τσοτανίδης με υπέροχο φάουλ στο παραθυράκι του Σαχινίδη 0-2 στο 41΄.
 Στο 50' σουτ του Λαμπάκου έξω από την περιοχή, τράνταξε το αριστερό δοκάρι της Φουρτούνας. Στο 52' κόρνερ ο Τσοτανίδης, ο Μπατμανιδης  στο δεύτερο δοκάρι πραγματοποίησε  το 0-3 με κεφαλιά.
 Στο 55'  δοκάρι ο Τσοτανίδης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.
Στο 62' ο Μπατμανιδης κοντά στο  χατ-τρικ, ο Σαχινίδης απόκρουσε την κεφαλιά και στη συνέχεια  η μπάλα βρήκε  το οριζόντιο δοκάρι.
 Στο 65' το τελικό 0-4 από τον Παπαδόπουλο.
 Διαιτητής : Στρατούδης Β,με βοηθούς τους  Κωστακιώτης και Τουντζιαράκη

ΑΣ Πεπλου (Γεωργουσούδης Δ): Γκαιδαρτζάκης Νικολόπουλος (66' Ναβροζίδης) Κατσίκας Σωτηρίου Μπατμανίδης Παπαδόπουλος (66' Βερανούδης) Καρφαρίδας Τσοτανίδης Λαμπάκος Καλαιτζίδης ( 30' Παναγιωτίδης) Δεμιράκος (59' Σαλαμπάσης).

Φουρτούνα Αλεξ/πολης: Σαχινίδης Δ,Κέσωφ Γ,Καραφυλλίδης Μ,Διαβάτης Κ,Βαλκάνος Α.,Μεζιρίδης Δ,Αποστολόπουλος Λ,Τσορμπατζίδης Δ,Τσάφας Θ, Ζαγόρης Θ,Ματσούκας Ν.

 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Share:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου