Headlines

Comments

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ : Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ


Ενισχύστε τη γυναικεία ομάδα της Νίκης κάνοντας αρχή αυτό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 στις 18.00  στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μιχ. Παρασκευόπουλος"
Η ανακοίνωση της Νίκης 
"Το πρωτάθλημα αρχίζει , ο δρόμος είναι μακρύς και στο ταξίδι αυτό σας θέλουμε δίπλα μας! Οι ομάδες πολλές, τα ταξίδια μακρινά, η προσπάθεια από όλους τους ανθρώπους της Νίκης, αθλήτριες, προπονητές και διοίκηση, τεράστια!!! Προσπάθεια να κρατήσουμε το επίπεδο στο άθλημα υψηλό και τη Νίκη στην Α2, τη μοναδική γυναικεία ομάδα από όλη τη Θράκη που επιμένει να αγωνίζεται στην κατηγορία αυτή!!! Κατηγορία όπου αγωνίζονται φέτος στον όμιλο μας άλλες 12 ανταγωνιστικές ομάδες από Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Λάρισα, Ελασσόνα, Τρίκαλα, Καβάλα και Δράμα!!! 
Ενισχύστε τη γυναικεία ομάδα της Νίκης κάνοντας αρχή αυτό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 στις 18.00, στο πρώτο μας επίσημο παιχνίδι με την Ένωση Ελασσόνας, είτε με τη φυσική σας παρουσία είτε αγοράζοντας κάρτες διαρκείας! Η συμβολή σας είναι πολύτιμη!!! Και φυσικά να απευθύνουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χορηγούς μας ΝΕΡΟ και LASERDERM για τη βοήθεια και τη στήριξη τους σ'αυτές τις δύσκολες εποχές!!! Επιχειρήσεις που επέλεξαν να προβληθούν μέσω της ομάδας μας και να συνδέσουν το όνομα τους με την άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό σε μια προσπάθεια να στρέψουμε όλοι μαζί το ενδιαφέρον της νεολαίας στο άθλημα που όλοι αγαπάμε και στον αθλητισμό γενικότερα!!! Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μιχ. Παρασκευόπουλος"!!!"

 panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by