ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ Ο ΑΣ ΠΕΠΛΟΣ

Δεύτερη σερί νίκη για τον ΑΣ Πέπλου, αντίπαλος του αυτή τη φορά το Μοναστηράκι, το οποίο στήθηκε πολύ καλά αμυντικά, και δυσκόλεψε τους γηπεδούχους.
Με τη νίκη αυτή ο Πέπλος έφτασε τους 6 βαθμούς. Στο 78' ο Δεμιράκος σέντραρε χαμηλά, ο Πολατίδης κάνει κακή εκτίμηση της φάσης και στην ουσία αφήνει τη μπάλα στον επερχόμενο Τσοτανίδη, ο οποίος σαν τρέιλερ με προβολή πάνω στη γραμμή, φέρνει τη λύτρωση και τη νίκη για την ομάδα του .
ΠΕΠΛΟΣ -ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 1-0 (Τσοτανίδης)
Διαιτητές: Σταφυλάς, Τουντζιαράκης, Στρατούδης

ΑΣ ΠΕΠΛΟΣ (ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΥΔΗΣ Δ): ΣΑΙΤΗΣ ,ΚΑΜΕΑΣ (56'ΠΑΠΑΛΙΑΣ) ΚΑΤΣΙΚΑΣ,ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ,ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ, (83' ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ) ΚΑΡΦΑΡΙΔΑΣ,ΤΣΟΤΑΝΙΔΗΣ,ΒΕΡΑΝΟΥΔΗΣ (81' ΓΙΑΛΑΜΑΝΤΖΗΣ) ΣΑΛΑΜΠΑΣΗΣ (65' ΔΕΜΙΡΑΚΟΣ) ΚΑΡΙΠΗΣ

ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ: ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ,ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ,ΡΙΤΖΑΛΗΣ,ΓΚΑΪΔΑΡΤΖΑΚΗΣ,ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ,ΦΩΤΑΚΙΔΗΣ,ΜΑΡΑΓΚΟΣ,ΠΕΤΡΟΣΙΔΗΣ,ΓΙΟΥΣΟΥΦΟΓΛΟΥ.


 Επομενη αναμετρηση: Φουρτουνα Αλεξανδρουπολης-ΑΣ Πεπλου 21/10/2018 και ωρα 16:00 στο γηπεδο της Αγναντιας Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια