ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Α.Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

Πυρ και μανία η διοίκηση του ΑΟ Ιπποκράτη με τον επόπτη του παιχνιδιού ,ΑΟ Ιπποκράτης -Έβρος Σουφλίου 2-2,  Καραίσκο ,  για το δεύτερο  γκολ που σημείωσε ο Γιαννόπουλος του Έβρου
Σουφλίου καθώς ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ , όπως αναφέρει στην επιστολή διαμαρτυρίας η διοίκηση του Ιπποκράτη.
Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ , ο επιθετικός του Σουφλίου ήταν όντως εκτεθειμένος  και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει . 
 
Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας του ΑΟ Ιπποκράτη.

ΣΤΗΝ 1η αγωνιστική δεχθήκαμε το 2-1 με πεντακάθαρο οφσάιντ τουλάχιστον 2 μέτρα, χθες ο κ.Καραϊσκος (επόπτης) έχασε την ευθεία και ακολουθούσε τον επιτιθέμενο του Σουφλίου παραβλέποντας οφσάιντ 3 μέτρων..
Ρωτάμε λοιπόν τι θα πρέπει να περιμένουμε, αφού ακόμη και οι παράγοντες και οι προπονητές του Σουφλίου έμειναν εμβρόντητοι;
Καλούμε την διοίκηση της Ε.Π.Σ και την επιτροπή διαιτησίας να πάρουν θέση και να πάψουν επόπτες τύπου Καραϊσκου να συγκαλύπτονται και να απογοητεύουν παράγοντες και ποδοσφαιριστές μιας ομάδος που δεν έδωσε πότε το δικαίωμα σε κανέναν και αντί αυτού να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης...!!!
Στο Διδ/χο είδαμε παράγοντα της ΕΠΣ να παρεμβαίνει στον διαιτητή (το γεγονός αναφέρθηκε στην επιτροπή) αλλά η απόφαση ήταν 100 ευρώ για την κροτίδα... τα υπόλοιπα εντέχνως παραβλεύτηκαν...!!!
Στις 2 μόλις πρώτες αγωνιστικές έχουμε δείγματα που κάθε άλλο παρά συνάδουν με την αναβάθμιση του Εβρίτικου ποδοσφαίρου...!!!
Κύριοι της διοίκησης της Ε.Π.Σ βάλτε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του γιατί σε λίγο ακόμη και αυτοί οι λίγοι που μείναμε θα πάμε στα σπίτια μας...!!!
Και κάτι τελευταίο δηλώνουμε ευθαρσώς και δημόσια ότι ο Ιπποκράτης θα αντέξει τα όποια χτυπήματα σε βάρος του και θα είναι συνεπής και ισχυρός εντός των αγωνιστικών χώρων...!!!Οποιοσδήποτε όμως από δω και πέρα τολμήσει να μας φερθεί  με αυτό τον απεχθή και ευτελή τρόπο θα έχει να αντιμετωπίσει 'αλλους ανθρώπους σε σχέση με αυτούς που 'ολοι γνωρίζετε...!!
Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια