Headlines

Comments

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μόλις τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος  Α Έβρου χώρισαν οι δρόμοι  ΑΡΔΑ και  Μυλωνά Παναγιώτη , καθώς η διοίκηση έκανε δεκτή την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας .
Επομένως στο σύντομο χρονικό διάστημα του πρωταθλήματος
βλέπουμε δυο προπονητές που τους ευχαρίστησαν οι διοικήσεις των ομάδων για την έως τώρα προσφορά τους στο σύλλογο  (Χατζηαναγνώστου Γιώργος.,Ορφέας Σοφικού ,πρώτος προπονητής ανέλαβε ο Τσιαμπαζάκης Παναγιώτης  και Ζησίδης Σάκης ,Ορέστης Ορεστιάδας περιμένουμε τον αντικαταστάτη ) και μια αιφνιδιαστική παραίτηση του Παναγιώτη Μυλωνά , που  ξάφνιασε τους πάντες  ,όμως έγινε δεκτή από την διοίκηση του Άρδα Καστανεών. 
Η σχετική ανακοίνωση του ΑΡΔΑ Καστανεών 
"Ανακοινώνουμε προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της ομάδα μας πως, έπειτα από το χθεσινοβραδινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αποφασίσαμε να κάνουμε δεκτό το αίτημα του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας Μυλωνά Παναγιώτη να αποχωρήσει από αυτήν και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της επιθυμίας του.
Αυτή ήταν μια εξέλιξη την οποία και δεν περιμέναμε και πόσο μάλλον δεν ήταν αυτή η επιθυμία μας.
Παρ'όλα αυτά : 
Σαν διοίκηση που αντιπροσωπεύουμε την μεγάλη οικογένεια του Μ.Α.Σ. Άρδα Καστανεών το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προστατέψουμε το πλάνο που έχουμε θέσει, να το ενισχύσουμε σαν ιδέα και - κόντρα σε όποιον προδίδει ένα όραμα, μια ιδέα, μια οικογένεια - να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε.

Ο Άρδας δεν μένει σε πρόσωπα και καταστάσεις, θα γίνει ιδέα επειδή κάποιοι μας το πιστέψαμε και το πιστεύουμε.. Και σίγουρα κάποιοι "κύριοι", είτε είναι "μέλη", είτε εκπροσωπούν "την πόλη", είτε το..."όραμα" (για το 2018-19 τουλάχιστον, την στιγμή που η δική μας παρέα έγινε διοίκηση και εκπροσωπούμε με συνέπεια και ταπεινότητα την εικόνα του Άρδα μας απο το 2009), θα μας βρουν μπροστά τους...
Εντός εβδομάδας θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του"

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by