Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια, ως προπονητής πλέον , στον Ορέστη Ορεστιάδας ο Παναγιώτης Μυλωνάς ,καθώς φόρεσε τη φανέλα στο παρελθόν για δώδεκα  συναπτά έτη ως ποδοσφαιριστής .
Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Ζησίδη ,το πόστο του προπονητή αναλαμβάνει ,ο μέχρι
προχτές προπονητής του Άρδα Καστανεών , Παναγιώτης Μυλωνάς .

  Η ανακοίνωση του ΜΓΣ Ορέστη
Σε συνέχεια των εξελίξεων για το σωματείο του Ορέστη, καθώς και σε συνέχεια της αξιολόγησης και στάθμισης όλων των παραγόντων για την πρόοδο της ομάδας και μόνο, ανακοινώνουμε τα εξης.
 Μετά από πλήρης και ολομελειακή συνεδρίαση του ΔΣ αποφασίστηκε σύμφωνα με τα παραπάνω η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Ζησίδη.
 Κατά την διάρκεια αυτή αναζητήσαμε, ήρθαμε σε επαφή και συνεκτιμήσαμε τις προτάσεις για συνεργασία προπονητή με το σωματείο μας. 
Καταλήξαμε στην επιλογή του Μυλωνά Παναγιώτη, ο οποίος ζήτησε και έμεινε ελεύθερος από το αξιόμαχο σωματείο "ΜΑΣ ΑΡΔΑΣ Καστανεών". 
Ο Μυλωνάς Παναγιώτης έχει δείξει σε ισχυρό βαθμό τις ικανότητες του και το σωματείο μας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία
Στο σημείο αυτό να πούμε ότι το σωματείο έχει διοίκηση που συνταυτίζει τα συμφέροντα της ομάδας με τις φιλοδοξίες της. 
Ο μόνος εχθρός της διοίκησης είναι οι κακόφημοι, οι νοσταλγοί της ενθρόνισης συμφερόντων και οι υπόγειες διαδρομές. 
Είμαστε εδώ για τα συμφέροντα του σωματείου και μόνο, με συνεχόμενο και με μεθοδικό τρόπο. Οι φημολογίες, ένα σύνηθες φαινόμενο στον ταραχώδη χώρο του αθλητισμού, δεν μας πτοούν. Καλή τύχη στα σωματεία που δίνουν τον αγώνα τους για να κρατηθούν. 
Καλή πορεία και στην ομάδα μας που θέλουμε να πρωταγωνιστήσει και να χαρεί κάποιο τίτλο.
 Καλώς ήρθες Παναγιώτη. Καλή δουλειά.
Εκ της διοικήσεως
ΜΓΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Share:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου