ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΜΕ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ


Επιθυμούμε το 50-50 στις διαιτησίες του Πανσερραϊκού αλλά και όλων των ομάδων της κατηγορίας μας. Ισονομία αλλιώς θα μας βρείτε απέναντι…
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:
«Ποδοσφαιρικό τμήμα ΜΓΣ Πανσερραϊκός Σέρρες 27 Οκτωβρίου 2018Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, εκφράζει την αγανάκτηση της, για την κακή απόδοση του διαιτητή Νίκου Μαρόπουλου εις βάρος της ομάδας μας, στον αγώνα με τον Κεραυνό Πέρνης. Αναίτια και χωρίς καμία αφορμή ο εν λόγω διαιτητής του συνδέσμου Μακεδονίας, μετά το 1-0 αποφάσισε να «τρομοκρατήσει» τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, με ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες, έχοντας σκοπό να τους αποπροσανατολίσει και να φέρει την ομάδα από την Καβάλα, με πολλά φάουλ γύρω από την περιοχή του Πανσερραϊκού, προκειμένου να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ… όπως και συνέβη στην ισοφάριση πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρξαν φάσεις με σκληρά μαρκαρίσματα όπως και απλές περιπτώσεις φάουλ που ο κύριος Μαρόπουλος και οι βοηθοί του «έκλεισαν τα μάτια», δημιουργώντας ανισορροπία στις αποφάσεις εναντίον του Πανσερραϊκού.
Είναι η δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, που ο σύλλογος του Πανσερραϊκού, κόντρα σε ομάδες από το νομό Καβάλας, αντιμετωπίζεται με ασέβεια από τους διαιτητές, προκαλώντας ερωτηματικά με την στάση της ΚΕΔ. Κύριοι σεβαστείτε την ιστορία μας, και κυρίως την προσπάθεια μας για την αναγέννηση του Πανσερραϊκού μέσα από υγιείς βάσεις. Οι κακές διαιτησίες τύπου Μαλούτα με τον ΑΟ Καβάλας και Μαρόπουλου με την Πέρνη Καβάλας, θα πρέπει να είναι οι τελευταίες. Ας καταλάβουν όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα, ΕΠΟ, ΚΕΔ, ΕΠΣ Σερρών, ότι ο Πανσερραϊκός συγκυριακά βρίσκεται στην Γ΄ Εθνική και σύντομα θα σβήσει την κακή εικόνα που δημιούργησαν κάποιοι τυχοδιώκτες του Ελληνικού ποδόσφαιρου, εις βάρος του.
Επιθυμούμε το 50-50 στις διαιτησίες του Πανσερραϊκού αλλά και όλων των ομάδων της κατηγορίας μας. Ισονομία αλλιώς θα μας βρείτε απέναντι…
Με σεβασμό και εκτίμηση,
Νίκος Κατσαβάκης | Έφορος
Τάσος Καζίας | Γενικός διευθυντής»

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια