Headlines

Comments

ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (ΦΩΤΟ)

                            
                     ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-1
                         Δύο στα δύο για την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη 
 Με το πρώτο μέρος να είναι καλύτερος ο Πανσερραϊκός νίκησε με 1-0 την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης , με όμορφο γκολ του Πέτρου στο 15΄ έκανε δυο στα δυο .
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός πίεσε για την ισοφάριση , όμως ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που έχασε τις ευκαιρίες με το  παιχνίδι των αντεπιθέσεων που έπαιζε. 
 Με καλύτερο παίκτη τον Ομπόσου, τα σουτ  στο 13΄, 21΄και 27΄πέρασαν ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Μπαμπλή.
 Ο ίδιος παίκτης κέρδισε και το φάουλ στο 15΄ όπου ο Πέτρου με απευθείας εκτέλεση άφησε άγαλμα τον Μπαμπλή  και άνοιξε το σκορ.
 Στο 30΄ η καρφωτή κεφαλιά του Κατριτσέα, μετά από κόρνερ του νεαρού  Αποστολόπουλου (δεν έχει συμπληρωμένα τα 16) , απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Εθνικού. 
Πρώτη ευκαιρία για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης με τον  Γεωργατζόπουλο στο 25΄ το σουτ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γιαννακίδη. 
 Στο στο 63΄σουτ διαγώνιο του Πούφλη από καλή θέση ο Μπαμπλής έδιωξε όπως και το αδύναμο σουτ στο 80΄του Ομπόσου. 
Μοναδική ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό να διπλασιάσει τα τέρματα με τον Ομπόσου να πλασάρει και ο Μαλτέζος στη γραμμή να διώχνει με το αριστερό!!!
Στο 88΄η μεγάλη  ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όπου ο Παρουτζής πέρασε την μπάλα πάνω από τον  Μπαμπλή ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βρήκε το οριζόντιο δoκάρι.

 Διαιτητής της συνάντησης ,Τσοπουλίδης Παναγιώτης, με Α βοηθό  τον Εμπλιούκ Ιλία και Β βοηθό τον Κηλικιώτη Δημήτρη ΕΠΣ Ξάνθης 

 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.(Παπαράδης/Φλώρος) Μπαμπλής, Δουρουγιδένης, Μαλτέζος, Λίτσος, Τσαπάνης (64΄λ.τ. Πεταλωτής), Πατσιώρας ( 89΄Γκουντενούδης), Γκαβανώζης, Κούπας (67΄Κολωνέρος), Γεωργατζόπουλος (49΄λ.τ. Σιδηρόπουλος Σ.), Καρακασίδης, Μαρασλής. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σάκης Αναστασιάδης) Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Κατριτσέας, Κούτλας, Πούφλης (89΄Βαρδακώστας), Πέτρου (78΄Παρουτσής), Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Βλαχόπουλος (90΄Παπαδόπουλος), Ομπόσου.



















 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by