Headlines

Comments

ΚΕΡΔΙΣΕ 2-1 Ο ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ ΤΗΝ ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους 7 βαθμούς ο Ορφέας Σοφικού , κέρδισε σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο γήπεδό του την ΑΕ Διδυμοτείχου με 2-1.
Φλύαρο το πρώτο ημίχρονο και για τις δυο ομάδες με την ΑΕΔ να είναι καλύτερη χωρίς όμως να έχει την μεγάλη φάση και αρκετά νευρικός ο Ορφέας .
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν με σκοπό να παίξουν μπάλα , τις πρώτες καλές ευκαιρίες   η ΑΕΔ με τον Μίνη και Τσακλιώτη εξουδετέρωσε σχετικά εύκολα ο έμπειρος Κώστας Συριτούδης.
Στο 60΄ο Σταματόπουλος εκτέλεσε κόρνερ  και στην  καρδιά της άμυνας  ο Ζαχαρνούδης εκτέλεσε με δυνατή κεφαλιά τον Δουλούδη 1-0 !!
Στο 75΄ οι παίκτες του Ορφέα στην κυριολεξία κέντησαν!!!! Θα το δείτε  και στο βίντεο, ο Μπαλάκης φοβερή  ασίστ στον κορυφαίο του παιχνιδιού Παύλο Σταματόπουλο αυτός σαν σε προπόνηση πλάσαρε τον Δουλούδη 2-0 .
Στο 93΄ ο Παπούδης το 2-1 δια την ΑΕΔ .

Τριπλέτα: Στρατούδης Βαλάντης , με πρώτο βοηθό τον Σπύρο Βασιλόπουλο και δεύτερο τον Σωτήρη Κωνσταντάκη.


ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΤΣΙΑΜΠΑΖΑΚΗΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΦΑΚΗΣ) : ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΛΟΥΔΗΣ, ΝΕΣΤΟΡΟΥΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΣ, ΜΠΑΤΖΙΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΙΤΣΙΚΟΥΔΗΣ(45′ΖΑΧΑΡΝΟΥΔΗΣ),ΔΟΪΤΣΙΔΗΣ (87′ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ) ΤΕΡΤΣΟΥΔΗΣ (85΄ΚΑΣΚΑΝΕΤΑΣ), ΚΑΡΑΣΜΑΝΑΚΗΣ, ΜΠΑΛΑΚΗΣ.


Α.Ε.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (ΧΡΗΣΤΟΣ  ΜΑΥΡΑΚΗΣ): ΔΟΥΛΟΥΔΗΣ, ΚΟΥΡΤΕΛΕΣΗΣ, ΠΑΠΟΥΔΗΣ, ΔΑΦΝΗΣ, ΧΙΩΤΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ (78΄ ΣΙΝΑΠΙΔΗΣ Π.), ΚΑΖΑΛΑΣ, ΣΙΝΑΠΙΔΗΣ  Κ. (65΄ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΥΔΗΣ), ΜΙΝΗΣ Δ., ΜΙΝΗΣ Π., ΤΣΑΚΛΙΩΤΗΣ

 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by