ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΘΡΑΚΗΣ 6ΧΡΟΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Ο 6χρονος αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Θράκης Γιώργος Κουλίσης έχασε τη ζωή του όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγοράκι επέβαινε σε αυτοκίνητο με τον πατέρα του, ο οποίος στάθμευσε για λίγο στην άκρη του δρόμου στο χωριό Λύρα . 
Όμως, την ώρα που ο μικρός Γιώργος επιχείρησε να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο, άλλο διερχόμενο όχημα το παρέσυρε στο θάνατο.
 Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το άτυχο αγόρι στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολη ωστόσο είχε ήδη υποκύψει.
Το διερχόμενο αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση από Ορεστιάδα προς Αλεξανδρούπολη. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 16.00 και η σορός του έχει ήδη μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

 Παράλληλα ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου στην αγωνιστική του τουρνουά Ευ Αγωνίζεσθε του Σαββάτου θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παιδιού, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης. 

Η σχετική ανακοίνωση : 
 «Η οργανωτική επιτροπή ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην ακαδημία του ΑΟΘ και στην οικογένεια του μικρού αθλητή (Κ6) που έχασε τη ζωή του από δυστύχημα. 
 Ο Κύριος ας δώσει δύναμη και υπομονή στην οικογένεια του εκλιπόντος παιδιού. 
 Οι ακαδημίες που συμμετέχουν στο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ την ερχόμενη αγωνιστική (17/11/2018), θα κρατήσουν ενός (1) λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αγώνων ως ελάχιστη ένδειξη θλίψης και συμμετοχής στο τραγικό αυτό συμβάν». 




 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια