ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ Η ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ομάδα της Καβάλας, πρόστιμο 2,000 ευρώ αλλά και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο του Προέδρου της  Αντωνίου Αντώνιου για τρία χρόνια  !  Για όλα όσα ανέφερε ο διαιτητής Απόστολος Τζουμαλάκης στο φύλλο αγώνα στον αγώνα με τον Άρη Άβάτου στην Ξάνθη την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής
 
Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.



Στην υπόθεση κατά των κάτωθι εγκαλουμένων: 1) σωματείου με την επωνυμία ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο και 2) Αντώνιου Αντωνίου, Προέδρου του ανωτέρω σωματείου. ΔΙΚΑΖΕΙ απόντων των εγκαλουμένων. ΚΗΡΥΣΣΕΙ τους εγκαλούμενους πειθαρχικά ελεγκτέους για αδικήματα που φέρεται ότι τελέστηκαν στις 14-10-2018, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2018-2019 μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ και ΚΑΒΑΛΑ ΑΟ στο γήπεδο του σωματείου ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο Αντωνίου Αντώνιο α) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ, για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το εγκαλούμενο σωματείο ΚΑΒΑΛΑ ΑΟ, και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο ΚΑΒΑΛΑ ΑΟ την ποινή της διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές.
ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ τους εγκαλούμενους για το αδίκημα της υβριστικής συμπεριφοράς  (άρθρα 10 παρ.1 εδ.δ΄σε συνδυασμό με το άρθρο 12 Πειθ.Κωδ. ΕΠΟ), σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο σκεπτικό. 


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια