Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕ ΓΚΟΛ ΜΑΡΑΣΛΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 1-0 (BINTEO)

Με ένα πλασέ στο 4΄ λεπτό και δουλεμένο στην προπόνηση με τον Γιάννη  Δορουγιδένη να εκτελεί το δυνατό πλάγιο και με τον Γιώργο Μαρασλή να στέλνει 0 συστημένη τη μπάλα στα δίχτυα του Κελετζή 1-0 .
Παιχνίδι μέτριο ποιοτικά και με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις κυρίως από τους φιλοξενούμενους  ο Εθνικός πήρε ανάσα και το τρίποντο που τόσο πολύ το είχε ανάγκη για τη συνέχεια.
Οι παίκτες του Μιχάλη Φλώρου  μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό με το Γκαϊδατζή απείλησε από κοντά διαγώνιο σούτ  στην εξωτερική πλευρά των δικτύων   του Κελετζή!!
Αμέσως μετά ο  Κελετζής δίνει τη μπάλα στον Κυσσίδη λάθος κοντρόλ . πλάγιο για τον Εθνικό , ο Δουρουγιδένης το δυνατό πλάγιο και ο Μαρασλής με φανταστικό  πλασέ το 1-0!!!!


Δείτε όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι από την κάμερα του tvthrakiotis



Εθνικός Αλεξανδρούπολης
(Μιχάλης Φλώρος): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Σωτηράκης, Τσαπάνης (46′ Γκουντενούδης), Μαλτέζος (75′ Κούπας), Πατσιώρας, Γκαϊδατζής, Καρακασίδης (63′ Γκαβανόζης), Μαρασλής (87′ Γεωργαντζόπουλος).


 Α.Ε.Καλαμπακίου (Φώτης Χατζηκυριάκου): Κελετζής Ιορδ., Ράντο, Ντόβας, Κλογκέρι, Τσερκέζος, Κυσσίδης (40′ Τζιβανάκης), Βασιλειάδης, Μαυροβασίλης, Σαββίδης (84′ Παναγιώτου), Κωνσταντινίδης (67′ Θεοδοσιάδης), Στάϊκος (67′ Παυλίδης).

 Διαιτητής: Τσιάρας – Βοηθοί: Καμπερίδης, Δεδονάκης (ΕΠΣ Καβάλας)




Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια