Headlines

Comments

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την επισκευή και τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων Ποδοσφαίρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης. 
Αναβαθμίζονται οι αθλητικές υποδομές του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με την αρωγή του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Στην Αθήνα βρέθηκε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας, Γιάννη  Βαταμίδη, ώστε να υπογράψει από κοινού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιώργο Βασιλειάδη την Προγραμματική Σύμβαση που αφορά το έργο ύψους 360.000 ευρώ για παρεμβάσεις σε ποδοσφαιρικά κατά κύριο λόγο γήπεδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

H συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε ενώπιον όλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Έβρου, είναι η δέσμευση του κ. Βασιλειάδη για την κάλυψη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του επιπλέον ποσού που θα χρειαστεί για την ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης, πέραν των δεσμευμένων 3.900.000 €, ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου άμεσα, με την ολοκλήρωση της μελέτης, η εκπόνηση της οποίας πλέον βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο.




Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by