Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΟ ΘΡΑΚΗΣ/ΑΛΕΞ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ


 Κατά την έναρξη της σεζόν ενημερωθήκαμε πως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο αποδυτήριο απ΄τους 2 άλλους συλλόγους, που για δικούς τους λόγους δεν ήθελαν να μοιράζονται, κατά την τέλεση αγώνων είτε φιλικών είτε επίσημων οπότε δεν γινόταν και να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο σαν επίσημη έδρα μας για τους αγώνες του Α’ Τοπικού. 
Για το λόγο αυτό και μόνο και σε συνεννόηση με τη Δημοτική αρχή μας παραχωρήθηκε σαν έδρα για τα επίσημα παιχνίδια μας το Στάδιο Φώτης Κοσμάς.
- Τα προβλήματα και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε μας κάνουν να πιστεύουμε πως όλες αυτές οι ενέργειες αποσκοπούν στον εκδιωγμό μας απ'τον χώρο εκείνο.

                  - Ποτέ δεν αρνηθήκαμε να χρησιμοποιείται ο χώρος αυτός.

Αποφασίσαμε λοιπόν σαν οργανισμός, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, να έχουμε φυσική παρουσία στο χώρο που λειτουργεί σαν γραφείο μας και όλα αυτά τα χρόνια τα χρησιμοποιούσαν και οι διαιτητές στους εντός αγώνες του Άλεξ, κυρίως, και του Α.Ο.Θ. μετέπειτα. 
Στις 20 Οκτωβρίου μας ζητήθηκε απ΄το Δήμο να έχουμε ανοιχτό το χώρο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, πράγμα που έγινε. 
Δυστυχώς όμως η ομάδα του Α.Ο.Θ αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει αυτόν τον χώρο, αν δεν της παραδιδόταν το κλειδί, πράγμα που φυσικά αρνηθήκαμε λόγω του ότι υπήρχε εύκολα προσβάσιμος εξοπλισμός μας. Αναλυτικά η απάντηση της ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ

Αν και στη σύντομη ιστορίας μας σαν σωματείο αποφεύγαμε να βγάζουμε τόσο συχνά ανακοινώσεις , λόγω της αναστάτωσης των τελευταίων ημερών και των εξελίξεων γύρω από κάποια θέματα που μας δυσαρέστησαν , θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα απ΄τη δικιά μας πλευρά ,γιατί τις περισσότερες φορές η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση ή κατά την δημοφιλή ατάκα από ταινία στους Sex Pistols.
Όπως είναι γνωστό κοντά στο χώρο του Δημόσιου ΚΤΕΟ Αλεξ/πολης φιλοξενούνται απ΄το Δήμο Αλεξ/πολης τρεις σύλλογοι, δυο εκ των οποίων με κοινή δραστηριότητα, για την εκπλήρωση των σκοπών τους. 

Είναι ένας χώρος που αν και με περιορισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις θεωρούμε πως αρκούν για όλους μας.
 Κατά την έναρξη της σεζόν ενημερωθήκαμε πως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο αποδυτήριο απ΄τους 2 άλλους συλλόγους, που για δικούς τους λόγους δεν ήθελαν να μοιράζονται, κατά την τέλεση αγώνων είτε φιλικών είτε επίσημων οπότε δεν γινόταν και να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο σαν επίσημη έδρα μας για τους αγώνες του Α’ Τοπικού. 
Για το λόγο αυτό και μόνο και σε συνεννόηση με τη Δημοτική αρχή μας παραχωρήθηκε σαν έδρα για τα επίσημα παιχνίδια μας το Στάδιο Φώτης Κοσμάς.
Σε δεύτερο βαθμό το μόνο που ζητήσαμε, μιας και μας στεναχώρησε πολύ η μη χρησιμοποίηση τους γηπέδου που είχαμε συνηθίσει, ήταν στο χώρο που αθλείται και προπονείται η ομάδα να έχουμε μια αποθήκη για τον ιματισμό μας καθώς και ένα γραφειάκι για να στήσουμε έναν υποτυπώδη εξοπλισμό για τις ανάγκες μας (Υπολογιστή, Εκτυπωτή κτλ).
Στη συνάντηση που είχαμε με κοινά φυσικά πρόσωπα των άλλων συλλόγων καθώς και με εκπρόσωπο του Δήμου καταλήξαμε σε συμφωνία για αποκλειστική χρήση κάποιων χώρων. Δυστυχώς μετέπειτα λάβαμε αρνητική απάντηση όσον αφορά τη συγκατάθεση τους σε οποιαδήποτε παραχώρηση μας κάνει ο Δήμος στο συγκεκριμένο αίτημα.

 Όπως αντιλαμβάνεται κανείς δημιουργήθηκε ένα περίεργο κλίμα όσον αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων που τρέχουν τους συλλόγους. 
Αποφασίσαμε λοιπόν σαν οργανισμός, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, να έχουμε φυσική παρουσία στο χώρο που λειτουργεί σαν γραφείο μας και όλα αυτά τα χρόνια τα χρησιμοποιούσαν και οι διαιτητές στους εντός αγώνες του Άλεξ, κυρίως, και του Α.Ο.Θ. μετέπειτα. 
Και πράγματι στις 20 Οκτωβρίου μας ζητήθηκε απ΄το Δήμο να έχουμε ανοιχτό το χώρο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, πράγμα που έγινε. 
Δυστυχώς όμως η ομάδα του Α.Ο.Θ αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει αυτόν τον χώρο, αν δεν της παραδιδόταν το κλειδί, πράγμα που φυσικά αρνηθήκαμε λόγω του ότι υπήρχε εύκολα προσβάσιμος εξοπλισμός μας. 
Σ΄ αυτό το σημείο να τονίσουμε ,πως ποτέ δεν αρνηθήκαμε να χρησιμοποιείται ο χώρος αυτός. Κάτι το οποίο δεν μας γνωστοποιήθηκε την τελευταία αγωνιστική με αποτέλεσμα να έχουμε σωρεία ανακοινώσεων καθώς και την εμπλοκή αστυνομικών αρχών και της δικαιοσύνης με αρχή μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο Πρόεδρο του συλλόγου και κάποια τηλέφωνα από Αστυνομία για κατάληψη του χώρου, που πραγματικά δεν ξέρουμε πως προκύπτει.
Σαφέστατα σε κάθε περίπτωση που υπάρχει διαφωνία καμιά πλευρά δεν έχει απόλυτο δίκιο. Εντούτοις όμως τα προβλήματα και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε μας κάνουν να πιστεύουμε πως όλες αυτές οι ενέργειες αποσκοπούν στον εκδιωγμό μας απ'τον χώρο εκείνο.

Μετά τιμής, Α.Ε.Κ ΕΒΡΟΥ
Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια