ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΒΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


Στις αίθουσες των δικαστηρίων θα κριθεί η τύχη του αγώνα του ΝΠΣ Βόλου με τη Δόξα Δράμας, όπου οι Δραμινοί μπορεί να νίκησαν, αλλά οι Βολιώτες είναι πολύ πιθανό να πάρουν τον αγώνα στα χαρτιά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportime.gr, οι νεοφώτιστοι κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Δόξα Δράμας και ζητούν την κατακύρωση της αναμέτρησης υπέρ τους. Ο λόγος αυτής της κίνησης είναι ότι ο γιατρός που έχει δηλωθεί στο φύλλο αγώνα, έχει επίσης δηλωθεί και ως γιατρός των γηπεδούχων!
Αυτό ουσιαστικά απαγορεύεται και η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλου κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, ώστε να τον κερδίσει στα χαρτιά, κάτι που βάσει της διάταξης είναι πολύ πιθανό.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το άρθρο 16 παρ. 2 του ΚΑΠ «σε όλους τους αγώνες, όλων των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, πανελληνίων και τοπικών, πρωταθλημάτων, των πρωταθλημάτων [40] υποδομής και προεπιλογής εθνικών ομάδων (Παίδων και Νέων), είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, η παρουσία ιατρού αγώνα (που, τουλάχιστον στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στο κύπελλο, θα είναι άλλος από τους ιατρούς των ομάδων).
Σε αντίθετη περίπτωση, ο αγώνας δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας, η οποία χάνει τον αγώνα με τέρματα 0-3 και της επιβάλλεται χρηματική ποινή από επτά χιλιάδες (7.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ, εάν είναι επαγγελματική ομάδα, χίλια (1000) ευρώ για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και τριακόσια (300) ευρώ για τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων και των πρωταθλημάτων προεπιλογής.
Εάν διεξαχθεί ο αγώνας, πέραν των ανωτέρω ποινών για την γηπεδούχο ομάδα που ισχύουν, ο διαιτητής παραπέμπεται για πειθαρχικό έλεγχο».
Να θυμίσουμε ότι πέρυσι, οι Δραμινοί είχαν υποπέσει σε ακόμη μία… γκάφα, όταν έβαλαν έξι ξένους στον αγώνα με τον Άρη με συνέπεια να χάσει τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0 αλλά και να της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί!



Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια