Headlines

Comments

Ο ΕΒΡΙΤΗΣ ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το άλλοτε αστέρι των γηπέδων και για ένα διάστημα πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, ετοιμάζεται να κατακτήσει και την τηλεόραση καθώς θα παρουσιάζει τη δική του αθλητική εκπομπή στο Open. 

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας θα παρίσταται σε κυριακάτικη αθλητική εκπομπή ως σχολιαστής και θα δίνει τη δική του ψύχραιμη άποψη για όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης θα είναι τελικά ο παρουσιαστής της αθλητικής εκπομπής «Total Football» που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ.
Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου του σταθμού, το νέο sports show, το οποίο θα κάνει σύντομα πρεμιέρα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, φιλοδοξεί να ξεφύγει από τα μέχρι τώρα αθλητικά κλισέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την εποχή που ο Νικολαΐδης ασχολήθηκε με τα διοικητικά του συλλόγου της ΑΕΚ είχε αποδείξει ότι δεν διστάζει να κοντραριστεί με το αθλητικό κατεστημένο και είναι ικανός να κάνει τη διαφορά.
Το μόνο που μένει να δούμε τώρα είναι αν ο λιγομίλητος πρώην ποδοσφαιριστής θα καταφέρει να γεμίσει με ουσιαστικό περιεχόμενο και τον τηλεοπτικό του χρόνο.

 Πηγή : Περιοδικό «Gala»

 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by