Α.Σ. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ : ΧΡΥΣΟ Η ΚΑΠΟΥΚΡΑΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΟ "9th Hereya Open 2018", ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

                             Α.Σ. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ - 
Ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο ο Σύλλογος στο "9th Hereya Open 2018", Σόφια Βουλγαρίας 

 Για ακόμη μια φορά στέφθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Συλλόγου στο διεθνές πρωτάθλημα "9th Hereya Open 2018", που πραγματοποιήθηκε  στη Σόφια της Βουλγαρίας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018. 
 Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου αγωνίστηκε η αθλήτρια του συλλόγου ΚΑΠΟΥΚΡΑΝΙΔΗ Χριστίνα.
Η Χριστίνα με ανεβασμένη ψυχολογία (απόρροια της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στις αρχές Νοεμβρίου , στο διεθνές πρωτάθλημα "6th Sofia Cup 2018", στη Σόφια Βουλγαρίας) κατάφερε και πάλι να κατακτήσει την πρώτη θέση-χρυσό μετάλλιο. 
 Σ' ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με την συμμετοχή 990 αθλητών από Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Σκόπια, Μαυροβούνιο, Σερβία, Κόσοβο, Ισραήλ, Νιγηρία, η Χριστίνα κατάφερε να φτάσει στο χρυσό μετάλλιο, κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα με υπεροχή και σκόρ 20-0 ,το δεύτερο αγώνα έξυπνα με σκόρ 16-8 και να παίξει στον τελικό, σ' έναν καταπληκτικό αγώνα με μια πολύ καλή αθλήτρια από το Κόσοβο, νικώντας με σκόρ 22-18. 

 Το Δ.Σ. εκφράζει τα συγχαρητήρια στην αθλήτρια για τις επαναλαμβανόμενες επιτυχίες της, καθώς και την προπονήτριά της ΠΑΠΑΔΑΚΗ Δάφνη για την πολύ καλή δουλειά που κάνει. 

panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια