Ξεκίνησαν αποχή οι διαιτητές

Oι διαιτητές,  αποφάσισαν οριστικά να απέχουν από τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής. 
 Πλέον, οι αγώνες που ήταν να διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο οδεύουν προς αναβολή. 

Συγκεκριμένα, οι Έλληνες ρέφερι που σφυρίζουν στη Super League βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου εμφανίστηκαν αμετακίνητοι στην απόφασή τους να προχωρήσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον συνάδελφό τους Θανάση Τζήλο, που χθες Τετάρτη δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα, στη Λάρισα.
 «Είναι αδιανόητο να μην μπορούμε να πάμε στις δουλειές μας ή για φαγητό επειδή φοβόμαστε μήπως μας την “πέσουν” και μας χτυπήσουν άσχημα», έλεγαν χθες οι διαιτητές στους παράγοντες της Ομοσπονδίας, αλλά και στον Μέλο Περέιρα, που προσπάθησαν να τους μεταπείσουν. 
 Μάλιστα, σήμερα εξέδωσαν και ανακοίνωση:
 «Οι διαιτητές και βοηθοί της 1ης κατηγορίας μετά την άνανδρη επίθεση κατά του συναδέλφου του Θανάση Τζήλου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους αλλά και την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί μετά από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά προσώπων που υπηρετούν τη διαιτησία.
 Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράσταση στον άξιο συνάδελφό μας απέχουμε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι νεωτέρας.
Ευχόμαστε στον συνάδελφο περαστικά, είμαστε όλοι δίπλα του και απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν. Διαιτητές και βοηθοί 1ης κατηγορίας».


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια