Headlines

Comments

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ , ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ

Ισόπαλο το δυνατό ντέρμπι κορυφής χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι Θράκη-Φερών -Έβρος Σουφλίου, με τον Έβρο και σε συνδυασμό το 1-1 του Ορέστη εντός με την ΑΕΔ , είναι ο πρωταθλητής χειμώνα με 20 βαθμούς , έναν περισσότερο από τον Ορέστη και 2 από την Θράκη Φερών.
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό τερέν με την βροχή που είχε πέσει όλο το βράδυ, δυσκόλεψαν  τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ,  ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο   και μοιραία το παιχνίδι πήγε  καθαρά στη δύναμη .
Δύσκολο το έργο του διαιτητή  Χάρη Σουβαρά ,  κόκκινη κάρτα έδειξε στον Θάνο στο  80΄, έφτυσε αντίπαλο και με δεύτερη κίτρινη -κόκκινη ο  Γιαννόπουλος για καθυστέρηση  , έδιωξε την μπάλα,έτσι ο Έβρος τέλειωσε το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές.

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ :(ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ) ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ,ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ,ΓΚΑΚΙΟΣ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚ, ΜΠΟΡΑΣ,ΝΤΟΛΑΣ,ΠΟΛΙΔΗΣ( 85΄ΛΥΜΤΣΙΟΥΛΗΣ), ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ , ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ,(80΄ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ :(ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ) ΤΟΓΓΟΥΛΙΔΗΣ,(80΄ΣΟΦΟΤΑΣΙΟΣ),ΜΠΑΜΝΙΟΣ,ΠΕΤΚΙΔΗΣ,ΙΝΔΟΣ,ΘΑΝΟΣ,ΚΡΙΚΕΛΑΣ(50΄ ΡΑΛΛΗΣ),ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ,ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ Δ. , ΛΑΖΙΔΗΣ( 85΄ΠΡΕΠΟΥΔΗΣ),ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ.

ΤΡΙΠΛΕΤΑ : ΣΟΥΒΑΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΗΣ     

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by