Headlines

Comments

"ΦΡΑΓΓΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΒΑΝΤΑ

Το ονοματεπώνυμο ενός αλησμόνητου ανθρώπου, που πρόσφερε πολλά στον αγαπημένο του Σύλλογο "Ατρόμητος" Άβαντα , θα φέρει το γήπεδο του χωριού  ,μετά από αίτημα των ανθρώπων του συλλόγου θα μετονομαστεί σε «Ιωάννης Φραγγουλίδης». 
 Ο αείμνηστος ήταν ιδρυτικό μέλος ,παράγοντας-ποδοσφαιριστής ,που το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο πρόωρα μετά από δυστύχημα με γεωργικό μηχάνημα.
 Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης  έκανε δεκτό το αίτημα της διοίκησης του Ατρόμητου Άβαντα  και το επόμενο διάστημα  αναμένεται να γίνει η μετονομασία  του γηπέδου .


 παναγιωτης φραγγουλιδης
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λιγο για την τιμή που κάνατε στον πατέρα μου με αυτή την κίνηση σας... φυσικά ευχαριστώ και όλους όσους ήταν σύμφωνοι με αυτό το αίτημα της ομάδας μου

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Άβαντα Νίκος Δαρδακούλης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό. 
 Nikos Dardakoulis

"ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΤΕ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΤΑΝΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΩΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΦΡΑΓΓΟΥΛΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΡΑΜΠΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ.ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Γ.Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΒΑΝΤΑ"

Διαβάστηκε hit counter
Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by