Headlines

Comments

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΚΙΝΔΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου κος Σκίνδρης Θεόδωρος με δημόσια επιστολή καλεί  τον  Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να δώσει πολιτική λύση στο πρόβλημα του ΤΕΙ Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου,

 "Κύριε Πρωθυπουργέ η αγωνία των Πολιτών του Έβρου, και ειδικά του Διδυμοτείχου είναι μεγάλη. Χρόνια τώρα κανείς δεν κοίταξε τον νομό Έβρου . λες και εδώ δεν ζούνε Έλληνες, λες και εδώ δεν είναι Ελλάδα. 
 Το ιστορικό Διδυμότειχο, η πόλη των κάστρων πεθαίνει από την αδιαφορία του κρατικού συστήματος. 
Κανείς δεν ακούει την φωνή απόγνωσης ,την φωνή διαμαρτυρίας, γιατί η αδιαφορούν η δεν θέλουν να την ακούσουν. 
Το Διδυμότειχο είναι στο στόχαστρο μερικών να ματώσει για ακόμη μια φορά, και να βάλει ταφόπλακα στον τόπο από τις σκέψεις και τις ενέργειες κάποιων που είναι στην εξουσία στο κέντρο των Αθηνών και ξεχνούν ότι εδώ οι πολίτες κρατούν Θερμοπύλες, ότι εδώ χτυπά η καρδιά τις Ελλάδας. 
 Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να φύγει το Τ.Ε.Ι. Νοσηλευτικής, διότι αυτόματα υποβαθμίζεται και το νοσοκομείο Διδυμοτείχου που παρότι χρόνια τώρα υποσχέσεις ώστε να μείνει αυτόνομο, δυστυχώς δεν έγινε το παραμικρό. 
Σας παρακαλώ θερμά εγώ προσωπικά ,αλλά και οι πολίτες του Έβρου του Διδυμοτείχου με δική σας πλέον πρωτοβουλία δείτε το θέμα άμεσα, και σταματήστε την ακατάσχετη αιμορραγία εδώ στα σύνορα, εδώ στον τιμημένο αλλά ξεχασμένο όπως αποδεικνύεται Έβρο, στο ξεχασμένο από όλους Διδυμότειχο. 
Γιατί χρόνια τώρα οι τοπικοί φορείς ήταν μόνο για τα πανηγύρια να επισκέπτονται και τους γάμους και να σέρνουν πρώτοι όλοι τον χορό.
 Ταπεινά σας παρακαλώ δώστε σήμερα κιόλας λύση"

 Μετα τιμής
Σκίνδρης Θεόδωρος Υποψήφιος Δήμαρχος Διδυμοτείχου

Διαβάστηκε
website counter
 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by