Η αθλήτρια του ΑΘΛΟΝ Fighting Academy - Stergatos Team Μαρία Καρακατσάνη νικήτρια στο 4ο Colosseum

Οι αθλητές του Stergatos TEAM Ορεστιάδας , Ευάγγελος Ευαγγελούδης , Μαρία Καρακατσάνη   συμμετείχαν  στο    Colosseum 4  που ολοκληρώθηκε με επιτυχία Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στο ΠΑΟΚ ΣΠΟΡΤΣ  ΑΡΕΝΑ   Θεσσαλονίκη , είναι  από τα μεγαλύτερα fightshow στην Ελλάδα με αγώνες Kickboxing - K1 - Thay - MMA - BOX - ProBox.
Η αθλήτρια Μαρία Καρακατσάνη κέρδισε την αντίπαλό της σε έναν συναρπαστικό αγώνα ,έδωσε στον αγώνα τον καλύτερό της εαυτό , με προπονητή τον Σαράντη Στεργάτο
Η   Μαρία Καρακάτσανη  ανέφερε στην σελίδα της :


Colosseum IV! Έχουμε αποτέλεσμα, νικητής με ομόφωνη απόφαση κόκκινη γωνία! 
Η νίκη ήρθε, ένας πολύ ωραίος αγώνας πραγματοποιήθηκε και μία ακόμη εμπειρία προστέθηκε. Για το αποτέλεσμα αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλό μου Sarantis Stergatos για την προετοιμασία μου και την δουλειά του που με μετέτρεψαν σε αυτό που είμαι τώρα και έφτασα σε αυτό το επίπεδο! 
Να ευχαριστήσω φυσικά το PSportsclub Orestiada για την στήριξή του πάνω στο κομμάτι της διατροφής μου και τον Αντώνη  Ευαγγελιδάκη για την σωματική μου αποκατάσταση καθ'όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου. Ευχαριστώ επίσης τους συναθλητές μου και όσους παραβρέθηκαν στον αγώνα για την βοήθεια και την στήριξη καθώς και αυτοί είναι παράγοντες που συνέβαλαν ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα! 
Τέλος ευχαριστώ πάρα πολύ την διοργάνωση, τον Nassos Glikis και την Xenia Mitakou για την ευκαιρία και υπόσχομαι πως ο πήχης την επόμενη φόρα θα είναι ακόμη πιο ψηλά!


Αντώνης Ευαγγελιδάκης αθλητής του ΑΘΛΟΝ Fighting Academy - Stergatos Team αγωνίστηκε στα 75 κιλά low  , έδωσε ένα συναρπαστικό αγώνα, μια δυνατή μάχη που στο τέλος βρήκε νικητή τον αθλητή  Γαδιτσάκη Πασχάλη του Fight club larisa. 




ένα μικρό trailer από την βραδιά του Colosseum!!
(sound trackQ Brace 38: Spence vs. Catubig
"Beast" από Rob Bailey & The Hustle Standard)


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια