Headlines

Comments

Α.Σ.ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 4 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΤΟ 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) 2019

Α.Σ. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ -Eπιτυχίες του Συλλόγου με 4 ασημένια μετάλλια στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα  της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ)2019, Θεσσαλονίκη.

Ο Σύλλογος ξεκίνησε με επιτυχίες τις αγωνιστικές του δραστηριότητες για το 2019, καθώς συμμετείχε στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα  Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος  για τη συγκρότηση κλιμακίων 2020 ,κατακτώντας οι αθλητές του τέσσερα  (04) ασημένια μετάλλια.

Στο Πρωτάθλημα αυτό, που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) στη Θεσσαλονίκη στις 18-20 Ιανουαρίου 2019 με τους συμμετέχοντες  αθλητές να φτάνουν τους 1068 από 100 συλλόγους, ο σύλλογος αγωνίστηκε με έξι (06) αθλητές και κατάφεραν να κερδίσουν τέσσερα (04) ασημένια μετάλλια.

 Οι αθλητές που κατέκτησαν τη 2η θέση-ασημένιο μετάλλιο είναι οι :
1. ΚΑΠΟΥΚΡΑΝΙΔΗ Χριστίνα
2. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Γιάννης
3.ΜΑΡΤΙΝΗ Βασιλική
4. ΣΤΑΥΡΑΚΟΥΔΗΣ Δημήτριος

Οι: ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ Άγγελος  και ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗ Γεωργία κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις,πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να μπούν στο κυνήγι των μεταλλίων.

Το ΔΣ εκφράζει τα συγχαρητήριά του, τόσο ,στους αθλητές για τις επιτυχίες τους ,όσο και στην προπονήτριά τους ΠΑΠΑΔΑΚΗ Δάφνη ,που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για την επίτευξη των επιτυχιών αυτών. 

Διαβάστηκε website hit counter
panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by