Headlines

Comments

Η ΑΕΔ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Γιάννης Αναστασιάδης έγραψε ιστορία στον πάγκο της ΑΕ Διδυμοτείχου , οι  άνθρωποι της οποίας δεν ξέχασαν την ονομαστική του εορτή .
Ο Εβρίτης προπονητής κατέκτησε  με την ομάδα το πρωτάθλημα αήττητος και  άνοδο στη Γ Εθνική κατηγορία ,την κατάκτηση του κυπέλλου  Έβρου  καθώς και πορεία στους οχτώ του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.


"Χρόνια πολλά σε έναν άνθρωπο που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην νεότερη ιστορία της ομάδας μας καθώς το συνέδεσε σαν προπονητής με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου αήττητος,την κατάκτηση του κυπέλλου Έβρου,την πορεία της ομάδας μας μέχρι τους 8 του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας αλλά και την άνοδο στην Γ' εθνική κατηγορία! Χρόνια πολλά φίλε Γιάννη Αναστασιάδη! 
Χρόνια πολλά Αναστό!
 Πάντα να είσαι υγιής με επιτυχίες, προσωπικές, επαγγελματικές και αθλητικές! Πάντα θα έχεις την ευγνωμοσύνη της ομάδας και των ανθρώπων της για όλα καταφέραμε και ζήσαμε παρέα"!


Διαβάστηκε free website counter

  panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by