ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ

Στον πολιτικό στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης  αποφάσισε να κατέβει  ο θρύλος των γηπέδων που στο παρελθόν δόξασε την Αλεξανδρούπολη σε όλη την Ελλάδα και  θέλει να πετύχει πολλά αυτοδιοικητικά γκολ!!  .

Ο λόγος για τον μεγάλο Χρήστο Χιονά , τον πρώην ποδοσφαιριστή ,που ξεκίνησε από τον  ιστορικό  Αλεξ, και με μεγάλη επιτυχία συνέχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα  στην Α Εθνική , με Δόξα Δράμας , Παοκ, Ξάνθη , αγωνίστηκε και με τα χρώματα της   Εθνική Ελλάδος.
Αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιάννη  Ζαμπούκη  και το όνομα του θα συμπεριληφθεί στη λίστα του συνδυασμού  "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ!"  στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2019 για τον δήμο Αλεξανδρούπολης.


"Ένας θρύλος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου! Ο άνθρωπος που δόξασε την Αλεξανδρούπολη σε όλη την Ελλάδα! Από τον θρυλικό Άλεξ στην ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, από την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική Ελλάδος! Ο Χρήστος Χιονάς!!!
 Ο Χρήστος Χιονάς συνεχίζει την καριέρα του στο γήπεδο της Αυτοδιοίκησης παίρνοντας μεταγραφή στην ομάδα "Δήμος για Όλους - Πρώτα Εσύ!" και στην αγαπημένη ιδιαίτερη του Πατρίδα την Συκορράχη! Με καμάρι και υπερηφάνεια καλωσορίζουμε τον Χρήστο Χιονά στην παράταξη μας! Του ευχόμαστε καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα και πολλά αυτοδιοικητικά γκολ! Προχωράμε! Κάθε μέρα περισσότεροι! Κάθε μέρα ισχυρότεροι! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ"!


Διαβάστηκε website hit counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια