ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ : ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ !

Σχετικά με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου όπου η ομάδα μας αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Ορέστη, βρισκόμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να ασχοληθούμε με τον διευθύνον του παιχνιδιού και όχι με το αγωνιστικό κομμάτι όπως κάθε φορά καθώς για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και συνολικά πέμπτη στο πρωτάθλημα είδαμε να καταλογίζεται κατά της ομάδας μας η εσχάτη των ποινών σε μία πολύ εύκολη φάση ακόμη και για τον πιο απλό φίλαθλο που παρακολούθησε τον αγώνα χωρίς να χρειάζεται να διακατέχει ιδιαίτερες γνώσεις διαιτησίας. Αντίθετα όμως με τον άρχοντα του παιχνιδιού κ. Σιμίδη ο οποίος μη μπορώντας ακόμη να καταλάβουμε τα κριτήρια που έθεσε για τη συγκεκριμένη φάση στο 38' λεπτό, έδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα του πέναλτι ( ο παίκτης του Ορέστη τελειώνει τη φάση και πέφτοντας έρχονται σε επαφή με τον αμυντικό μας) στέλνοντας συνάμα τον Ορφέα στο απόσπασμα με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση και το 0-1 να παραμένει ως το τέλος της συνάντησης, ενώ στη συνέχεια προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα τον θαυμάζαμε να μοιράζει ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες στους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. 
Από την άλλη στο δεύτερο μέρος, σε μία σέντρα του Σταματόπουλου μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο μέσος του Ορέστη θα κοντρολάρει τη μπάλα με τη βοήθεια του αριστερού του χεριού με τον κ. Σιμίδη ωστόσο έχοντας πεντακάθαρη οπτική επαφή να αρνείται να δώσει το νόμιμο (πέναλτι στη προκειμένη φάση) υπέρ της ομάδας μας.
Προφανώς και δικαιολογούμε το ανθρώπινο λάθος, προφανώς και πιστεύουμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, όμως όταν βρισκόμαστε θεατές στο ίδιο έργο για άλλη μια συνεχόμενη φορά τότε πλέον οι υποψίες για εσκεμμένο δόλο κατά της ομάδας μας είναι βάσιμες. 
Επομένως εμείς οι ταπεινοί υπηρέτες του στολιδιού του χωριού μας ενημερώνουμε όλους εσάς που βρίσκεστε κοντά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια πως δεν θα επιτρέψουμε από εδώ και στο εξής κανένα άλλο πρόσωπο να ασελγήσει εναντίον του ΟΡΦΕΑ και των παιδιών του. 

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι για ορισμένους ανίκανους ανθρώπους. 

Μία ομάδα είτε βρίσκεται στις πρώτες, είτε στις μεσαίες, είτε στις τελευταίες θέσεις, οι άνθρωποι οι οποίοι στέλνονται από την επιτροπή διαιτησίας οφείλουν να προσπαθούν να υπερασπίζονται το δίκαιο και για τα δύο αγωνιζόμενα σωματεία, το γνωστό 50-50. 
Επομένως ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ

Για την ιστορία, η ομάδα μας έχοντας ένα αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο, παρά τις πέντε βασικές απουσίες, στάθηκε αντάξια απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου πηγαίνοντας στο ημίχρονο πίσω στο σκορ μετά την λανθασμένη απόφαση του διαιτητή. Στην επανάληψη, σε ένα μονόλογο από την ομάδα μας θα χαθούν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα με τον Ορέστη να καταφέρνει να επισκεφτεί μόλις δύο φορές τα καρέ του Μπρούτσου.

Με σεβασμό προς πάσα κατεύθυνση, 
ΔΣ ΟΡΦΕΥΣ ΣΟΦΙΚΟΥ 


(Ευχαριστούμε τα βίντεο από το σάιτ ράδιο Έβρος και panos thrakiotis όπου είναι κατατοπιστικότατα)

https://www.facebook.com/xristos.ouzounakis/videos/1212060832308602/

Έδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα του πέναλτι....

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΣΟΦΙΚΟΥ



Διαβάστηκε free hit counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια