ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ :ΟΥΖΟΥΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

                Ο  Αθλητισμός που μπορεί να γεννά πρωταθλητές και στην καθημερινότητα. 

Σήμερα δώσαμε τα χέρια και πάμε μαζί για να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας,πάμε ενωμένοι με νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά.
Φτάνει το κατεστημένο και η μιζέρια στον τόπο μας.

Έχω την τιμή να παρουσιάσω επίσημα τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του Συνδυασμού μας ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ κύριο ΧΡΗΣΤΟ ΟΥΖΟΥΝΑΚΗ Στρατιωτικό πρώην Διαιτητή ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ και εκπρόσωπο τις ομάδας ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ,όπου κατάγεται κιόλας.
Δυναμώνουμε τα χωριά μας με νέα καταξιωμένα παιδιά. Ευχαριστώ Χρήστο για την τιμή και την εμπιστοσύνη σου.
Καλώς ήρθες καλή δύναμη.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ  : ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΙΝΔΡΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚH ΠΑΡΑΤΑΞΗ : NEO ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
1. Βασική μας αρχή θα είναι η Άμεση Δημοκρατία, όπου ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και κυρίως οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου θα μπορούν να λάβουν μέρος στις συνεδριάσεις και να αποφασίζουν για τον τόπο τους και το μέλλον του Διδυμοτείχου, ακόμα και με δημοψηφίσματα αν χρειαστεί.
2. Είμαστε μια δημοτική παράταξη χωρίς κομματικές ταμπέλες και θα εργαστούμε για το κοινό καλό της πόλης του Διδυμοτείχου και των χωριών. Οποιοσδήποτε έχει κομματική εμπειρία θα πρέπει να την αφήσει, και να δουλέψει για το κοινό καλό του Διδυμοτείχου.
3. Καλούμε όλες και όλους τους νέους να έρθουν μαζί μας, να μας πουν την γνώμη τους για το Διδυμότειχο όπως είναι τώρα και πως θέλουν να γίνει. Οι προτάσεις θα ακουστούν με μεγάλη προσοχή και θα τις συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμα μας πάντα με γνώμονα το κοινό καλό όλων των δημοτών μας και θα εργαστούμε μαζί σας για να αλλάξουμε την πόλη μας, για να έχει μέλλον η πόλη για όλους μας.
4. Δεν θα κάνουμε αποδεκτά τα ατομικά συμφέροντα που έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα των δημοτών μας
5. Δεν θα δεχτούμε να κάνουμε ύποπτες συναλλαγές με κανέναν δημότη ή επιχείρηση.
6. Θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε το ιστορικό παρελθόν της πόλη μας που είχε μέσα στο πέρασμα των προηγούμενων χρόνων και να το αναδείξουμε σε θρησκευτικό, τουριστικό προορισμό για όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές μας χώρες
7. Το μεγάλο πρόβλημα που έχει η πόλη του Διδυμοτείχου που είναι η ύδρευση μας, θα το θέσουμε σε συνεργασία με τη Περιφέρεια ΑΜΘ για να πάρουμε την οικονομική και τεχνική δυνατότητα να το λύσουμε οριστικά.
8. Βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων όπως είναι οι παιδικές χαρές και η αποκατάσταση του οδικού δικτύου εντός της πόλης του Διδυμοτείχου και των χωριών που είναι σε άσχημη κατάσταση.
9. Συνεργασία του Δήμου με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους για την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.
10. Συνεργασία του Δήμου με όλους τους αθλητικούς συλλόγους για την ψυχαγωγία και την άθληση των δημοτών μας και την προοπτική ανάδειξη νέων αθλητών που θα κάνουν υπερήφανους τους γονείς τους και τον Δήμο μας
11. Συνεργασία του Δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο για την βελτίωση λειτουργίας των επαγγελματιών δημοτών μας .
12. Επαναλειτουργία του Δημοτικού Ραδιοφώνου για την ενημέρωση των τοπικών ειδήσεων, την ψυχαγωγία και την μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστηκε free website hit counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια