Headlines

Comments

ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΒΡΟΥ 2018-19 !!!

Το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου  σεζόν 2018-19  κατέκτησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικρατώντας 3-0 στον τελικό του "Φώτης Κοσμάς" του Έβρου Σουφλίου. 
Διανύουν τον τελευταίο καιρό δαιμονισμένη φόρμα οι παίκτες του  Γιώργου Δίγκα , μετά τις δυο εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με Καλαμπάκι και Παραλίνι  κέρδισαν  και τον Έβρο Σουφλίου με 3-0 , που για περίπου μία ώρα αγωνίζονταν  με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν στο τέλος να σηκώσουν το 6ο κύπελλο στην ιστορία του συλλόγου!!

 Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Εθνικού  ο Γιάννης  Δορουγιδένης στο 9′, ο ίδιος παίκτης στο 31′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, γεγονός που δεν επηρέασε  καθόλου την ομάδα του.
Ο Περικλής Καρακασίδης στο 59′ και ο Γκαβανόζης στο 90′ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0  και χάρισαν την 6η  κούπα στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης .
 Κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης ψηφίστηκε  από την ΕΠΣ Έβρου ο Περικλής Καρακασίδης.

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού....και σε ποιους τα "έχωσε"  ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Δορουγιδένης μετά την απονομή του κυπέλλου !!

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by