ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

Το δεύτερο φετινό κύπελλο κέρδισε ο Εθνικός προηγήθηκε στην αρχή της χρονιάς το Σούπερ Καπ .
Ότι και να πει κανείς για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι λίγα , οι ποδοσφαιριστές είναι σε μια απίστευτη δαιμονισμένη φόρμα , με τόσα προβλήματα, με το ζόρι βγάζουν αποστολή  (από τον Ιανουάριο )τις τελευταίες αγωνιστικές στη Γ εθνική κι όμως παίρνουν αποτέλεσμα!!
Έτσι και στον τελικό του κυπέλλου ΈΠΣ Έβρου με 14 ποδοσφαιριστές , έπαιξαν και για 65΄με παίκτη λιγότερο αλλά κατάφεραν και σήκωσαν το κύπελλο απέναντι σε έναν αντίπαλο που η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου δεν αρμόζει σε ομάδα που διεκδικεί τίτλο.

Τα γκολ στο 9΄ο Δορουγιδένης έκανε το 1-0 , ύστερα από την κεφαλιά του Γκουντενούδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή με σουτ ο  Δορουγιδένης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Έβρου.
Στο 31΄ο σκόρερ του Εθνικού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ,όταν σε διεκδίκηση  με τον Τσομπανούδη σήκωσε ψηλά το πόδι προς το πρόσωπο .

Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ όλοι περίμεναν ο Έβρος να ασκήσει πίεση ,έγινε ακριβώς το αντίθετο , ο Εθνικός είχε την κατοχή της μπάλας και σκόραρε.
Στο 55΄ο Περικλής Καρακασίδης πέτυχε με κοντινό πλασέ το 2-0 και στο 89΄ ο Γκαβανόζης ύστερα από ασίστ  του Καρακασίδη πλάσαρε σε κενή εστία και πραγματοποίησε το τελικό 3-0.
 Τριπλέτα του παιχνιδιού  Σάββας Σιδηρόπουλος , Τερζόπουλος , Κίτσος με 4ο τον Στρατούδη Β.

Περίπου 1000 θεατές είδαν τον τελικό.
              Ο Περικλής Καρακασίδης βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Τελικού.

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ :(ΔΙΓΚΑΣ Γ.) ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΟΥΓΙΔΕΝΗΣ,ΛΥΜΠΕΡΗΣ,ΓΚΑΪΔΑΤΖΗΣ,ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ, ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ(ΚΟΥΠΑΣ 46΄),ΔΕΔΕΛΟΥΔΗΣ,ΓΕΩΡΓΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ(ΛΙΤΣΟΣ 85΄),ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ,ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ,ΜΑΡΑΣΛΗΣ.


ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ:(ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Π.)ΤΟΓΓΟΥΛΙΔΗΣ,ΘΑΝΟΣ,ΠΕΤΚΙΔΗΣ,ΜΠΕΤΖΕΚΑΣ(ΚΡΙΚΕΛΑΣ 87΄),ΡΑΛΛΗΣ, ΜΠΑΜΝΙΟΣ,ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ Δ.(ΛΑΖΙΔΗΣ 70΄),ΜΙΧΟΥΔΗΣ,ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ(83΄ΠΡΕΠΟΥΔΗΣ),ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ(46΄ΣΙΜΤΣΑΚΗΣ)
 Διαιτητής Σιδηρόπουλος, Α βοηθός Τερζόπουλος , Β βοηθός Κίτσος ,τέταρτος βοηθός Στρατούδης Βαλάντης 


Δείτε ολόκληρο τον αγώνα εδώ, στιγμιότυπα  εδώ 



















Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια