ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΑΔΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ !!

Τις τελευταίες λεπτομέρειες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Βάδην που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 συζήτησαν τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κ. Αθανάσιος Ράπτης και κ. Ανδρέας Γκόγκας στη συνάντησή τους με τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Βαταμίδη.
 Παράλληλα με το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που θα διεξαχθεί με τις προδιαγραφές της IAAF στον παραλιακό δρόμο της Αλεξανδρούπολης, θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην που αναμένει να προσελκύσει πολλούς αθλητές από όλη την Ελλάδα.
 Οι χώρες που θα συμμετάσχουν με τις Εθνικές τους ομάδες είναι η Βουλγαρία, η Κροατία, η Ρουμανία, η Σερβία, η Σλοβενία, η Τουρκία η Ουκρανία και φυσικά η Ελλάδα.
 Η Αλεξανδρούπολη με μεθοδικότητα και στοχευμένες ενέργειες γίνεται το επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού φιλοξενώντας κάθε χρόνο χιλιάδες αθλητές και επισκέπτες, αποδεικνύοντας πως μπορεί να τα καταφέρει και σε υψηλό επίπεδο.

 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια