ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Μήνυμα προς όλους τους συνυποψηφίους του για τον Δήμο Διδυμοτείχου, στέλνει δημόσια ο υποψήφιος Σκίνδρης Θεόδωρος πλην όμως του νυν, που τον θεωρεί όπως λέει ο ίδιος «τελειωμένο πολιτικά».

«Δυο μήνες πριν την διαδικασία εκλογής νέου Δημάρχου και ενώ οι υποψήφιοι είναι έξι σε αριθμό, πράγμα θα το χαρακτηρίσω έκπληξη για το Διδυμοτειχό μας, σας καλώ να πρυτανέψει η λογική και ο κύριος σκοπός μας να γίνει ένα ψηφοδέλτιο μαχητικό δυνατό με νέους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και με όρεξη για δουλειά άμεσα στο ταλαιπωρημένο από την σημερινή ανύπαρκτη δημοτική αρχή. Οι πολίτες περιμένουν και απαιτούν πολλά από εμάς, διότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και πειραματισμοί για τον τόπο μας. 
 Ας σκεφτούμε όχι με γνώμονα το ατομικό μας συμφέρον αλλά το καλό των πολιτών και του τόπου μας. 
 Μην δώσουμε άλλα περιθώρια στον απερχόμενο Δήμαρχο ότι μπορεί να ελπίζει στην πολιτική του Ανάσταση,ότι μπορεί να έχει έστω και μια ελπίδα να συνεχίσει την καταστροφική του διαδρομή.
 Για αυτό σας προσκαλώ με όλο τον σεβασμό σε μια συνάντηση που θα ορισθεί από όλους μας για ένα γόνιμο Δημοκρατικό διάλογο με σημαία μας το κοινό καλό του Δήμου και των πολιτών.
 Ας δούμε ποιοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα αυτό για να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο.

Διαβάστηκε website view counter


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια