ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Taekwondo Ο ΒΑΪΛΕΖΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ


                            7th Open European Clubs Taekwondo Championships 2019
Την δεύτερη θέση και ταυτόχρονα την πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κέρδισε μετά από εξαιρετικούς αγώνες που πραγματοποιούνται στην Θεσσαλονίκη ,στο   7th Open European Clubs Taekwondo Championships 2019 , ο αθλητής του συλλόγου Ορεστιάδας "ΠΡΟΜΑΧΟΣ" , Βαϊλεζούδης Μιχάλης.


Εξαιρετική εμφάνιση και πολύ καλούς αγώνες ο Αθλητής του συλλόγου  μας Βαϊλεζούδης Μιχάλης κατέκτησε την δεύτερη θέση Αργυρό μετάλλιο. Με την διάκριση αυτή πήρε το το εισιτήριο για να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα . Συγχαρητήρια από το Δ.Σ του συλλόγου στον Βαϊλεζούδη Μιχάλη που αποδεικνύει πως με σκληρή δουλειά προσήλωση και πίστη όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί!!
Συγχαρητήρια αξίζουν και στην αθλήτρια του συλλόγου Αλεξιάδου Μαρίνα που έπαιξε για πρώτη φορά στην κατηγορία των νεανίδων και αποκλείστηκε οριακά από την αθλήτρια της Ανδόρας αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις!!
                                         Με τον προπονητή του Ορμανλίδη Χρήστο .

Διαβάστηκε page counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια