Headlines

Comments

ΑΣ ΠΕΠΛΟΣ -ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΣ 2-3 ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντέρμπι με τα όλα του , πέντε  γκολ  ένα χαμένο πέναλτι,  φάσεις ένταση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο  που κρατούσαν σε αγωνία τους 150 τυχερούς φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Πέπλου!!.
Στα πρώτα 10 λεπτά ο φιλοξενούμενος πήρε προβάδισμα στο σκορ με 0-2 ( Θεοδωρίδης 8΄, Σαρηγιαννίδης 10΄) , μείωσε ο γηπεδούχος με τον Τσοτανίδη στο 30΄ , στο 55΄πέναλτι κέρδισε ο Λαμπάκος , το εκτέλεσε ο ίδιος , απέκρουσε ο  νεαρός πορτιέρο του ΑΟ  Κεσσουδάκης Α. και κράτησε το 1-2 . Στη συνέχεια ο Λαμπάκος  στο 74΄έφερε το ματς στα ίσα  2-2 , στην προσπάθεια ο γηπεδούχος να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει το παιχνίδι σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ πετάχτηκε ο Λαζαρίδης ανάμεσα σε δυο αμυντικούς έκλεψε τη μπάλα τετ α τετ με τον Γκαϊδαρτζάκη πραγματοποίησε το 2-3 στο 88΄.

  Ολόκληρο το παιχνίδι θα έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε από το tv thrakiotis .gr την Τρίτη το μεσημέρι (14:30)


ΑΣ Πέπλου: (Γεωργουσούδης)Γκαϊδαρτζάκης,Σωτηρίου,Μπατμανίδης,Νικολόπουλος,Παπαδόπουλος,Καρίπης (83΄Καλαϊτζίδης),Καρφαρίδας Δροσάκης,Σαλαμπάσης (65΄Παναγιωτίδης),Τσοτανίδης(c),Λαμπάκος. 

ΑΟ Μαίστρος (Τσουκμάνης Β.)Κεσσούδης, Θεοδωρίδης(71΄Παπαναστασούλης), Σιμσιρίκης,Ππαδάκης,Φωτεινός,Θεοδωράκης, Δημούτσης Β., Σαρηγιαννίδης(85΄Γκόριτσα),Νότης (89΄Παρασκευάς), Δαρέλας(73΄Αντωνιάδης), Λαζαρίδης .



 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by