ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΠΛΟΥ Ανεμομαζώματα-Ανεμοσκορπίσματα 5-5

                                       Ανεμομαζώματα-Ανεμοσκορπίσματα 5-5
Έπειτα από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο που οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 2-2, οι ανύπαντροι (πλην Γιαλαματζη, Ντουνακη & Τσοτανιδη) ανέβασαν στροφές και έφτασαν στο 4-5 άνετα και το κράτησαν μέχρι και ελάχιστα λεπτά πριν την λήξη.
 Όμως οι φίλοι και παλαίμαχοι Πέπλου κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία στην εκπνοή, παρά τις διαμαρτυρίες της αντίπαλης ομάδας στον διαιτητή της αναμέτρησης Παπάζογλου.
Γκολ: 0-1 ο Γεωργουσουδης με αυτογκολ από σέντρα του Σωτηριου.
0-2 με σουτ Λαμπακου
1-2 με πέναλτι Γεωργουσουδη (ανατροπή Τσιπλακη απο τον Παπαχρηστου)
2-2 με πλασέ Τσιπλακη έπειτα από επέλαση και σλάλομ στην αντίπαλη άμυνα
3-2 με πέναλτι Γεωργουσουδη (από ακούσιο χέρι του Ζορμπα)
3-3 με φανταστικό σουτ του Δροσακη αριστερό δοκάρι και μέσα  Αλέξανδρος Δροσάκης
3-4 με βολέ του Τσοτανιδη στο αριστερό δοκάρι και μέσα
4-4 με πλασέ Τσιπλακη έπειτα από κάθετη πάσα
4-5 με σουτ του Σωτηρίου έξω από την περιοχή
5-5 με ωραία εκτέλεση πέναλτι Γεωργουσουδη
Φανταστικοί οι δύο τερματοφύλακες της αναμέτρησης Κωτουλας Χ και Παπάζογλου Σ. Εξουδετέρωσαν αρκετές ευκαιρίες και οι δύο και κράτησαν τους δείκτες του σκορ σε μονοψήφιο αριθμό για την ομάδα τους.
Η διαιτησία Παπαζογλου Κ. εξαγρίωσε τους οπαδούς που αποδοκίμασαν έντονα τις αποφάσεις του, με αποτέλεσμα να μην οδηγηθούν οι ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι αλλά να φυγαδευτούν προς τα αποδυτήρια.
Άνεμομαζώματα: Κωτουλας, Παπαχρηστου Μ, Γεωργουσουδης, Μαλιουκας, Δανακης, Τσιπλακης Α, Τσιπλακης, Βερανουδης, Γεωργιαδης, Καραδεδος και υιος, Γιοκνωρης Π, Πιπιλικακης, Παπαζογλου Β, Γερακακης, Καμπακακης, Ρωσογλου και αλλοι
Ανεμοσκορπισματα: Παπαζογλου Σ, Σωτηριου, Ζορμπας, Μπουγιουκλης, Νικολοπουλος, Παπαχρηστου Ι, Λαμπακος, Τσοτανιδης, Γιαλαματζης, Μουτσακης, Καρφαριδας, Πασχαλιδης, Ντουνακης, Δροσακης, Γιοκνωρης Θ και αλλοι
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια