Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι- 9ο SUPER CUP ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λίγες ώρες  απομένουν για την διεξαγωγή του Supr Cup (Τετάρτη 3 Απριλίου στις 16:00 στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης) ο πρωταθλητής Βόρειας Ελλάδας  , Α.Δ. Αλεξανδρούπολης  και ο πρωταθλητής  Νότιας Ελλάδας ,Α.Τ. Βάρης -Βούλας Βουλιαγμένης , είναι πανέτοιμοι  για την κατάκτηση του τροπαίου.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του παραρτήματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος  κος Ζάχαρης Γεώργιος και συνεχάρη τις δυο ομάδες για την παρουσία τους στον τελικό.
Συνεχάρη την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης για την άριστη φιλοξενία , τον πρόεδρο τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βόρειας Ελλάδος .
Στα πλαίσια της φιλίας της ευγενούς άμιλλας της συναδέλφωσης της γνωριμίας καθιερώσαμε το Super Cup τον άτυπο πρωταθλητή - υπερπρωταθλητή.   
Για δεύτερη φορά στην Αλεξανδρούπολη
Να ευχαριστήσω να ΜΜΕ που είναι κοντά μας και στηρίζουν το έργο που επιτελούμε , πέρα από τα υπηρεσιακά μας καθήκοντα,  βρίσκουμε χρόνο   να ασχοληθούμε και με τις αθλητικές δραστηριότητες.
Νιώθω  σήμερα πως δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτε και να ανακοινώσω πως το επόμενο πρωτάθλημα θα γίνει στα Τρίκαλα τον Ιούνιο 2019 , ήδη έχουν δηλώσει δέκα ομάδες συμμετοχή, βελτιωνόμαστε  και ανεβάζουμε τον πήχη συνεχώς , Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνυπάρχουμε   , προχωράμε πάμε μπροστά .
            Δείτε το παρακάτω βίντεο την  συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. 

 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.