Headlines

Comments

ΜΙΔΑΛΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ , ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ


Αγαπητοί συνδημότες - τισσες 
 Η τριπλή εκλογική μάχη του Μαΐου για Δήμους, Περιφέρειες και Ευρωβουλή, πραγματοποιείται τη στιγμή που τα λαϊκά νοικοκυριά βρίσκονται σε δραματική κατάσταση εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίσης, της ανεργίας, της ανασφάλειας και των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ως τώρα κυβερνήσεις που περνούν και μέσα από τις Περιφέρειες και τους Δήμους.
 Σήμερα με την εφαρμογή του «Κλεισθένη» οι Δήμοι έχουν μετατραπεί σε ένα ακόμα γρανάζι του συστήματος, γι αυτό είναι πιο επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ» ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

Σας καλούμε με τη ψήφο σας να καταδικάσετε όλους αυτούς που σας έκαναν να πληρώνετε την κρίση που δεν δημιουργήσατε εσείς, αλλά τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
 Σας στέρησαν δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες και αίμα.
 Σας μείωσαν μισθούς και συντάξεις.
 Σας έβαλαν φόρους και χαράτσια.
 Σας οδήγησαν στην ανεργία και στην μετανάστευση.
 Σας κόψανε τα φάρμακα και τις παροχές που είχατε.
Κλείνουν υπηρεσίες και υποβαθμίζουν την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Η πολιτική τους έβαλε και βάζει λουκέτο στα μικρομάγαζα, ξεκληρίζει τη φτωχή αγροτιά.
 ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
 Κάντε το δικαιολογημένο θυμό και οργή σας ψήφο εμπιστοσύνης στη Λαϊκή Συσπείρωση, για να έχετε εκλεγμένους αγωνιστές και όχι διαχειριστές Δημοτικούς Συμβούλους.
 Η Λαϊκή Συσπείρωση δεσμεύεται να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων για:
-την κατάργηση κάθε είδους τοπικής φορολογίας
-την πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση του δήμου
-την ανάπτυξη της γεωργίας-κτηνοτροφίας κόντρα στις επιλογές της ΚΑΠ
- αποκλειστική δημόσια και δωρεάν υγεία – πρόνοια
- την αντιμετώπιση όλων των σύγχρονων αναγκών μόνιμου προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής στο δήμο
- έργα για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής μας, την ποιότητα της ζωής, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, το περιβάλλον.
- διασφάλιση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων της μειονότητας κ.α.
 Σας καλούμε να αντιδράσετε να αντισταθείτε να
 Σ Υ Σ Π Ε Ι Ρ Ω Θ Ε Ι Τ Ε για να πούμε όλοι μαζί όχι στη μιζέρια , την ηττοπάθεια και την μοιρολατρία και να ασχοληθούμε ενεργά και δυναμικά με τα προβλήματα του τόπου μας, αναδεικνύοντας και αξιοποιώντας ταυτόχρονα και τα πλεονεκτήματά του, να παλέψουμε για προοπτικές ανάπτυξης σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα, με διάλογο και σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. ΄
Έτσι άλλωστε έκανε η „Λαϊκή Συσπείρωση” πάντα και στο παρελθόν και τώρα. Κοντά στους πολίτες και στα προβλήματά τους .
 Ενισχύστε με την ψήφο σας τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ για μια τοπική αυτοδιοίκηση με όραμα, σχέδιο, διεκδίκηση και τόλμη.
ΜΙΔΑΛΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου
Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού „Λαϊκή Συσπείρωση”


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΥ

أبريل 30, 2019
Ο Ενωσιακός προπονητής Ξάνθης Απόστολος Κουτρουλός , έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του τόσο στους αθλητές όσο και στους προπονητές των σωματείων αλλά και στους γονείς που στήριξαν και στηρίζουν διαχρονικά την προσπάθεια της Ένωσης που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον θεσμό προεπιλογής εθνικών ομάδων Παίδων είναι στην τελική φάση του  final four.

Ευχαριστήρια επιστολή του Απόστολου Κουτρουλού Ενωσιακός προπονητής Ξάνθης   

Με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρώτου ομίλου στον θεσμό της προεπιλογής εθνικών ομάδων Παίδων, την ουσιαστική εκπροσώπηση της Ένωσης μας στα προκριματικά του θεσμού , και την πανάξια και συναρπαστική από κάθε άποψη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είσοδο μας στην τελική φάση ( final four ) , θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου , να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημοσίως , όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και συνεχίζουν να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια, τις ομάδες και τους προπονητές τους για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιήθηκε στα τμήματα τους , αλλά και τους γονείς όλων αυτών των αθλητών για τις εξαιρετικές αρχές αλλά και την αγωγή με την οποία τους μεγαλώνουν και ανδρώνονται. Εμείς, από την πλευρά της Ένωσης και προσωπικά από την εξαιρετικά υπεύθυνη και τιμητική θέση του Ενοριακού Προπονητή, προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες σας αποδεικνυοντας ότι σε όλα ουσιαστικά τα επίπεδα, αθλητικά, οργανωτικά, επαγγελματικά και επικοινωνιακά, με τους ικανούς και καθ όλα άξιους ανθρώπους που στελεχώνουν την Ομάδα μας, επιδιώξαμε αλλά και καταφέραμε παρά τις αρχικά δυσοίωνες προβλέψεις , να φτάσουμε ως το τέλος αυτής της όμορφης ποδοσφαιρικής διαδρομής , με την είσοδο μας στην τελική φάση ( final four ) γεμίζοντας όλους εμάς σαν εκπροσώπους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης με περηφάνια και αισιοδοξία για το ποδοσφαιρικό μέλλον της μικρής μας πόλης. Για μια ακόμη φορά.....δεσμευόμαστε , ελπίζουμε , και υποσχόμαστε, έχοντας μαζί μας τις καλύτερες ευχές σας ,να πράξουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να προβάλλουμε, να αναδείξουμε αλλά και να εδραιώσουμε στο πανελλήνιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, σε επίπεδο Παίδων, το ποδόσφαιρο της Ένωσης μας φέρνοντας το πολυπόθητο τρόπαιο στην πόλη μας!!!!

 Με εκτίμηση
 Ο Ενωσιακος Προπονητής
Κουτρουλός Απόστολος



Η κάτοχος του τίτλου ΕΠΣ Ξάνθης θέλει να δώσει το παρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό και φυσικά να υπερασπιστεί τον τίτλο της, για να το καταφέρει βέβαια αυτό θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΕΠΣ Αχαίας στο παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο της Νεάπολης Βόλου.

Την πρωτομαγιά (1-5-19) ο  αγώνας με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό
Παίδων ,ΕΠΣ Ξάνθης -ΕΠΣ Αχαϊας. 
 Διαιτητική τριπλέτα του ημιτελικού  αγώνα : Νικόλας Παπακωνσταντίνου(ΕΠΣ Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Βασίλης Καλύβας – Γιώργος Λιτοσελίτης(ΕΠΣ Φθιώτιδας)

ΩΡΑ 10:00   Γήπεδο  Νεάπολης Βόλου


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΟΓΑΡΑ ΣΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ" 3-5 ΜΑΪΟΥ 2019

أبريل 30, 2019

Στο 2ο Τουρνουά "ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ" θα λάβει μέρος η ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά με δυο ομάδες Κ-12-, Κ-14 στις 3-5 Μαίου 2019  που  θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ατέρμον.
Ο Ατέρμον είναι ένα από τα πιο σύγχρονα Αθλητικά Κέντρα της Βόρειας  Ελλάδος και βρίσκεται στον Άγιο Παντελεήμονα 29 Χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 14 από το Κιλκίς .

                                                            ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ-14


                                                          ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ-12





 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

«Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ »

أبريل 30, 2019

H αντίληψη ότι η Αλεξ/πολη είναι η «άκρη» της Ελλάδας, με την  αρνητική αύρα της έννοιας «άκρη», ανήκει στο παρελθόν. Η γοργή ανάπτυξη της, τα τελευταία  χρόνια και αυτή που αναμένεται να έχει από δω και πέρα, αλλάζουν όχι μόνο την εικόνα της, αλλά και την λειτουργικότητα της.
Η ειδικότητα του καθηγητή φ.αγωγής, η επιστημονική εξειδίκευση, αλλά και η εμπειρία σε θέματα διοίκησης και οργάνωσης του αθλητισμού, μου επιτρέπουν να κάνω κάποιες σκέψεις για το αθλητικό μέλλον της πόλης, χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο φυσικά.
Ασφαλής βάση συζήτησης, η πετυχημένη προσπάθεια των τελευταίων χρόνων του Δήμου, για συντήρηση και βελτίωση της λειτουργικότητας των αθλητικών χώρων μας, όπως και οι νέες εγκαταστάσεις που δρομολογήθηκαν.
Τα βήματα αυτά, ελαχίστου κόστους,  πάντα με την δική μου οπτική, θα μπορούσαν να είναι τα παρακάτω:
1ο βήμα. Να πιστέψουμε σε ένα νέο όραμα, ότι η Αλεξ/πολη του 2020-2030 μπορεί να λειτουργήσει ως ένα μητροπολιτικό αθλητικό κέντρο, με βαλκανική ενδοχώρα, με ημικύκλιο γύρω της 200 τουλάχιστον χιλιομέτρων.
2ο βήμα. Να ορίσουμε τους πυλώνες της αθλητικής στρατηγικής, που θα πραγματοποιήσουν το όραμα μας. Θα ανέφερα τον αθλητικό τουρισμό με δράσεις υψηλού επιπέδου, την επένδυση στο ανθρώπινο προσωπικό του αθλητισμού με ειδική εκπαίδευση, την βελτίωση των αθλητικών υποδομών και φυσικά την ανάπτυξη του αγωνιστικού αθλητισμού, του  αθλητισμού υγείας και του αθλητισμού των ΑΜΕΑ.
3ο βήμα. Να προσδιορίσουμε τις βασικές αρχές που πρέπει να διακατέχουν την όλη προσπάθεια και πιστεύω ότι πρέπει να είναι: η συνεργασία-η καινοτομία-η αξιοκρατία και η εκπαίδευση.
4ο βήμα. Οι στόχοι που πρέπει να τεθούν, προς την κατεύθυνση επίτευξης του παραπάνω οράματος, κατά την γνώμη μου είναι:
1. Η Εκπαίδευση στελεχών αθλητικών σωματείων, σε όλα τα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των αθλητικών σωματείων, νομικά, φοροτεχνικά, μάρκετιγκ, μάνατζμεντ, επιχειρηματικότητας.
2. Η καθιέρωση μίας τουλάχιστον ετήσιας συγκέντρωσης,  Brainstorming, των διοικήσεων των σωματείων.
3. Η συνεργασία με τα ΑΕΙ της περιοχής της Αλεξ/πολης (Ιατρικής, Μοριακής, Παιδαγωγικού, Νηπιαγωγών) και φυσικά το γειτονικό ΤΕΦΑΑ, σε εκπαιδευτικά, επιστημονικά, θέματα τεχνογνωσίας, αθλητικών δράσεων.
4. Η ολοκλήρωση του συστήματος αξιολόγησης των σωματείων του Δήμου, με δίκαιη χρήση των αποτελεσμάτων της, μετά από διάλογο μαζί τους.
5. Η συμμετοχή του Δήμου σε προγράμματα Erasmus Sport και λειτουργία ως κέντρου ενημέρωσης και των αθλητικών σωματείων, για την συμμετοχή τους στα προγράμματα.
6. Η ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμους των γύρω χωρών σε αθλητικές συνεργασίες. Αξιοποίηση των πρωτοκόλλων συνεργασίας που έχει ο Δήμος μας και ενίσχυση των αθλητικών δεσμών τους.
7. Η δημιουργία ετησίου καλενταρίου των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων της Αλεξ/πολης και προβολή τους στην Ελλάδα και στις γύρω χώρες, στην αρχή κάθε χρονιάς, για καλύτερο προγραμματισμό των επισκέψεων, με μεγαλύτερη τουριστική απόδοση.
8. Η δημιουργία πεζοπορικών διαδρομών στην πόλη και στην ύπαιθρο για τους αθλητές υγείας, αλλά και περιπατητές, με διαδρομές  σημαδεμένες, με χάρτες, με χιλιόμετρα, με υψόμετρα και συνδυασμό με ιστορικά και θρησκευτικά στοιχεία.
9. Η διοργάνωση Πανελληνίου συνεδρίου στην Αλεξ/πολη των αθλητικών τμημάτων όλων των Δήμων της χώρας, για ανταλλαγή καλών πρακτικών και ενίσχυση της μητροπολητικότητας του Δήμου Αλεξ/πολης.
10. Ο προγραμματισμός αθλητικών έργων και παρεμβάσεων για τα επόμενα χρόνια για να μπορέσουν ευκολότερα να προϋπολογισθούν και να προετοιμασθούν αυτά.
 11. Ενημερωτικέςκπαιδευτικές δράσεις και προώθηση της διά βίου άσκησης των πολιτών, για προάσπιση της υγείας και της ευεξίας των κατοίκων. Ο Δήμος πρέπει να αναλάβει αυτήν την πρωτοβουλία, λαμβάνοντας υπόψη ότι  ανάγκη της εποχής, είναι η συμμετοχή και όχι η απλή παρακολούθηση, των πολιτών και ιδιαίτερα των οικογενειών στα αθλητικά δρώμενα.
12. Η Οργάνωση και προβολή, αθλητικών-τουριστικών «πακέτων» προετοιμασίας ή camp στην Αλεξ/πολη, ομαδικών-ατομικών σπορ, για ομάδες-αθλητές του εξωτερικού και της Ελλάδος.
5ο βήμα. Να δημιουργήσουμε το «πλαίσιο» της συνεργασίας Δήμου με τον αγωνιστικό και λαϊκό αθλητισμό.
Τα τελευταία χρόνια και ειδικά τα χρόνια της κρίσης, ένα νέο μοντέλο διοίκησης, οργάνωσης και λειτουργίας του αθλητισμού, υπάρχει στην χώρα μας, με τους Δήμους να έχουν καθοριστικό ρόλο στη νέα αυτή κατάσταση.
Το κράτος έχει μεταβιβάσει στους Δήμους όλα τα αθλητικά κέντρα της χώρας, ενώ ο αγωνιστικός αθλητισμός , ο λαϊκός-μαζικός και ο αθλητισμός των ΑΜΕΑ, λειτουργεί πια στα ερασιτεχνικά σωματεία και στα ιδιωτικά γυμναστήρια, τα οποία είναι υποχρεωμένα να συνεργασθούν αρμονικά με τους Δήμους.
Οι Δήμοι πρέπει να δημιουργήσουν  ένα μηχανισμό υποστήριξης του αναπτυξιακού και αγωνιστικού αθλητισμού σε τοπικό επίπεδο, με εξειδικευμένες επιστημονικές συνεργασίες που θα στηρίξουν την οργάνωση και λειτουργία των αθλητικών σωματείων.
Η σχέση Δήμου και σωματειακού αθλητισμού πρέπει να βασίζεται στην ειλικρίνεια, συνεργασία, υποστήριξη, εταιρικότητα, δικτύωση και συμπληρωματικότητα.
Είναι σκόπιμο λοιπόν να γίνει μια νέα συμφωνία λειτουργίας του τοπικού αθλητισμού, μεταξύ σωματείων και Δήμου, μια ιδιότυπη συνεργασία ιδιωτικού και δημοσίου.
Ο Δήμος Αλεξ/πολης μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Αρκεί:
Να μπορούμε να συνθέτουμε ακόμη και μέσα από την αντιπαράθεση.
Να μην ανακαλύπτουμε συνεχώς τον τροχό, μιας και οι καλές πρακτικές δεν έχουν σύνορα.
Να παραδεχθούμε ότι η «καλή ιδέα» μπορεί να ανήκει και σε κάποιον άλλο.
Η επιτυχία δεν πηγαίνει πάντοτε στο δυνατότερο ή στο γρηγορότερο άνθρωπο, αλλά, αργά ή γρήγορα, πηγαίνει σε αυτόν που πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει και έχει σχέδιο.

Άρθρο του Κώστα Πατερόπουλου, καθηγητή Φ.Αγωγής ΜrSc

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ της Αλεξανδρούπολης


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΑ 52 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ


Θυμηθείτε πως ψήφισαν στα 52 τμήματα  στις εκλογικές κάλπες στο δήμο Σουφλίου στις  δημοτικές  εκλογές  το 2014.


ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ 21.332     (52/52 ) 100,00 %
ΣΟΥΦΛΙ  Ψήφισαν 11.742 / 55,04 %  , Εγκυρα 11.255 / 95,85 %  . 
Ακυρα  
382 / 3,25 % ,  Λευκά  105 / 0,89 %

ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ:  6.042 ...53,68%  , ΕΔΡΕΣ 16 

ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ: 4772  ...42,40%   ΕΔΡΕΣ 10
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ :441   ...3,92%     ΕΔΡΕΣ  1


ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΟΡΦΕΑ   2.460  62,44 
ΣΟΥΦΛΙΟΥ  2.711  58,77 
ΤΥΧΕΡΟΥ   871  32,24 

ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΝΟΧΗ»

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΟΡΦΕΑ   1.405  35,66 
ΣΟΥΦΛΙΟΥ  1.656  35,90 
ΤΥΧΕΡΟΥ   1.711  63,32 

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΟΡΦΕΑ   75  1,90 
ΣΟΥΦΛΙΟΥ  246  5,33 
ΤΥΧΕΡΟΥ   120  4,44 



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΒΑΡΩΝ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 309  ΛΑΒΑΡΑ ΨΗΦΙΣΑΝ 242 
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  172
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 42
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  16
ΑΚΥΡΑ 12

Εκλογικό τμήμα 310 ΛΑΒΑΡΑ  ΨΗΦΙΣΑΝ 228
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 171

ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 37
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 3
ΑΚΥΡΑ 8
ΛΕΥΚΑ 9  

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  311 ΛΑΒΑΡΑ ΨΗΦΙΣΑΝ 259
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 184

ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  56
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  9
ΑΚΥΡΑ 4
ΛΕΥΚΑ 6

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΑΒΑΡΩΝ 312  ΨΗΦΙΣΑΝ 249
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 199
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 38
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 8
ΑΚΥΡΑ  4

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΟΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ 313  ΑΜΟΡΙΟ  ΨΗΦΙΣΑΝ 161
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  126
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  30
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 0
ΑΚΥΡΑ  5

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΜΟΡΙΟΥ 314  ΨΗΦΙΣΑΝ 209
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 155
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 34
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 13
ΑΚΥΡΑ 7

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 315  ΚΥΡΙΑΚΗΣ   ΨΗΦΙΣΑΝ  126
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  75
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 48
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 0
ΑΚΥΡΑ 3

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝΔΡΑΣ
Εκλογικό τμήμα 316  ΜΑΝΔΡΑΣ  ΨΗΦΙΣΑΝ 132
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  90

ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  35
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  2
ΑΚΥΡΑ 5

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΥΡΟΚΚΛΗΣΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 317  ΜΑΥΡΟΚΚΛΗΣΙΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ 177
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 118
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 53
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 3
ΑΚΥΡΑ  3

ΕΚΛΟΓΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ 318 
ΜΑΥΡΟΚΚΛΗΣΙΟΥ- ΚΟΡΥΜΒΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ 195
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  102
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  84
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  0
ΑΚΥΡΑ 9

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 319  ΜΙΚΡΟ ΔΕΡΕΙΟ ΨΗΦΙΣΑΝ 192
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  112
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  66
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  3
ΑΚΥΡΟ  11


ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  320 ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ- ΓΟΝΙΚΟ  ΨΗΦΙΣΑΝ 262
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  91
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  156
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 5
ΑΚΥΡΑ 10


Εκλογικό τμήμα 321 ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΡΕΙΟ ΨΗΦΙΣΑΝ  198
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 116

ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 80
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 0
ΑΚΥΡΑ 7

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  322 ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ-  ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΡΕΙΟ ΨΗΦΙΣΑΝ 271
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  136
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  127
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2
ΑΚΥΡΟ 2
ΛΕΥΚΑ 4

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 323  ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ-ΡΟΥΣΑΣ  ΨΗΦΙΣΑΝ 261
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  94

ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  151
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  1
ΑΚΥΡΑ 12
ΛΕΥΚΑ 3

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  324 ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ- ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ  ΨΗΦΙΣΑΝ 352
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  171
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 170
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  4
ΑΚΥΡΑ 7 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΟΚΚΛΗΣΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  325  ΠΡΩΤΟΚΛΗΣΙΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ  247
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  167
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 70
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 1
ΑΚΥΡΑ 9


ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 326  ΠΡΩΤΟΚΛΗΣΙΟΥ -ΑΓΡΙΑΝΗΣ ΨΗΦΙΣΑΝ 161

ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 95
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 59
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 3
ΑΚΥΡΑ 4


ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 327 ΠΡΩΤΟΚΛΗΣΙΟΥ-ΑΓΡΙΑΝΗΣ  ΨΗΦΙΣΑΝ  171

ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 86
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 69
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 2
ΑΚΥΡΑ 14

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ 328 ΣΟΥΦΛΙΟΥ  ΨΗΦΙΣΑΝ 287
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 160

ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 111
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 14
ΑΚΥΡΑ 2

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  329  ΣΟΥΦΛΙΟΥ  ΨΗΦΙΣΑΝ  286 
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  166

ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ 88
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 18
ΑΚΥΡΑ 14

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 330 ΣΟΥΦΛΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 285
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 183
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  77
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 13
ΑΚΥΡΑ 12

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 331 ΣΟΥΦΛΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 271
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  129
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  102
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  28 
ΑΚΥΡΑ  5

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 332 ΣΟΥΦΛΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 306
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  183
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  108
 ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  7
ΑΚΥΡΑ  7
ΛΕΥΚΑ 1

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 333 ΣΟΥΦΛΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 295
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 153
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  109
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 21
ΑΚΥΡΑ 10
ΛΕΥΚΑ 2

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 334 ΣΟΥΦΛΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 273
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 163
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  83
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 14
ΑΚΥΡΑ 8
ΛΕΥΚΑ 5

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 335 ΣΟΥΦΛΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 283
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 176
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  83
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 10
ΑΚΥΡΑ 11
ΛΕΥΚΑ 3


ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 336 ΣΟΥΦΛΙ0Υ ΨΗΦΙΣΑΝ 293
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 180
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  91
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 11
ΑΚΥΡΑ 6
ΛΕΥΚΑ 5

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 337 ΣΟΥΦΛΙ0Υ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ  ΨΗΦΙΣΑΝ 128
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 86
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  35
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 3
ΑΚΥΡΑ 3
ΛΕΥΚΑ 1

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 338 ΣΟΥΦΛΙ0Υ-ΣΙΔΗΡΟΥΣ  ΨΗΦΙΣΑΝ 354
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 191
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  126
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 5
ΑΚΥΡΑ 16
ΛΕΥΚΑ 4

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΔΙΑΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 339 ΔΑΔΙΑΣ  ΨΗΦΙΣΑΝ 227
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 139
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  124
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 4
ΑΚΥΡΑ 7
ΛΕΥΚΑ 3

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 340 ΔΑΔΙΑΣ  ΨΗΦΙΣΑΝ 291
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 152
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  110
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 19
ΑΚΥΡΑ 9
ΛΕΥΚΑ 1


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΝΟΦΩΛΕΑΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 341 ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ  ΨΗΦΙΣΑΝ 196
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 114
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  44
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 28
ΑΚΥΡΑ 10
ΛΕΥΚΑ 0

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 342 ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ  ΨΗΦΙΣΑΝ 217
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 108
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  66
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 36
ΑΚΥΡΑ 7
ΛΕΥΚΑ 0


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΥΝΩΝ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 343 ΛΑΓΥΝΩΝ  ΨΗΦΙΣΑΝ 176
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 121
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  48
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 1
ΑΚΥΡΑ 7
ΛΕΥΚΑ 0
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 344 ΛΑΓΥΝΩΝ  ΨΗΦΙΣΑΝ 211
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 125
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  73
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 1
ΑΚΥΡΑ 11
ΛΕΥΚΑ 1

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 345    ΨΗΦΙΣΑΝ 198
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 89
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  95
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 7
ΑΚΥΡΑ 3
ΛΕΥΚΑ 4

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 346    ΨΗΦΙΣΑΝ 193
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ 92
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  83
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 6
ΑΚΥΡΑ 9

ΛΕΥΚΑ 3


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΥΧΕΡΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  347  ΤΥΧΕΡΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ  315
ΠΟΥΛΙΛΟΣ  103

ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  199
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  13
ΑΚΥΡΑ   10
ΛΕΥΚΑ  1

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 348 ΤΥΧΕΡΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ 300
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  98
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  183
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  10
ΑΚΥΡΑ  9
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  349  ΤΥΧΕΡΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ  263
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  75
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  171
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  8
ΑΚΥΡΑ  9
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  350  ΤΥΧΕΡΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ  259
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  68
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  170
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  11
ΑΚΥΡΑ  10
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  351  ΤΥΧΕΡΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ  222
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  59
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  146
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  5
ΑΚΥΡΑ  12

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΙΜΗΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  352  ΛΕΥΚΙΜΗΣ ΨΗΦΙΣΑΝ 148
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  42
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  95
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  1
ΑΚΥΡΑ  10
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  353  ΛΕΥΚΙΜΗΣ ΨΗΦΙΣΑΝ 128
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  37
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  78
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  5
ΑΚΥΡΑ  8

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΥΡΑΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  354  ΛΥΡΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ 236
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  60
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  155
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  6
ΑΚΥΡΑ  15

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝΟΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  355  ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ 166
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  60
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  76
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  20
ΑΚΥΡΑ  10
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  356  ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ 156
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  60
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  55
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  33
ΑΚΥΡΑ  8
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  357  ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ –ΘΥΜΑΡΙΑΣ  ΨΗΦΙΣΑΝ 254
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  78
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  160
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  3
ΑΚΥΡΑ  13
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  358  ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ-ΤΑΥΡΗΣ  ΨΗΦΙΣΑΝ 60
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  9
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  47
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  2
ΑΚΥΡΑ  2

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΥΛΑΚΤΟΥ
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  359  ΦΥΛΑΚΤΟΥ  ΨΗΦΙΣΑΝ 139
ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ    56
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  79
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  0
ΑΚΥΡΑ  4
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  360  ΦΥΛΑΚΤΟΥ  ΨΗΦΙΣΑΝ 173

ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ  66
ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ  97
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  3
ΑΚΥΡΑ  7
Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ


Το tvthrakiotis.gr πιστό στις δεσμεύσεις του όπως κάθε φορά, ξεκινά ένα ειδικό αφιέρωμα στις Δημοτικές Εκλογές 2019.
 Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με άλλο τρόπο παρά με την παρουσίαση όλων των υποψηφίων Δημάρχων, που θα αναζητήσουν μαζί με τις παρατάξεις τους  τον Μαϊο 2019 την ψήφο στον δήμο Σουφλίου .

"ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ
Γεννήθηκε στα Λάβαρα του Δήμου Ορφέα το έτος 1957 .
Είναι απόφοιτος Λυκείου Σουφλίου και της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης. Μετά την στρατιωτική του θητεία και κατά την περίοδο 1981 – 1989, εργάσθηκε ως Manager – Γενικός Διευθυντής τεχνικής κατασκευαστικής εταιρίας πανελλαδικής εμβέλειας με έργα σε όλη την Ελλάδα ( Λάρισα – Βόλο – Λιβαδειά – Αγρίνιο – Έβρο – Λαμία ).
Το έτος 1990 ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά. Θέτει υποψηφιότητα στις Κοινοτικές εκλογές και εκλέγεται για πρώτη φορά Πρόεδρος της Κοινότητας Λαβάρων. Εξελέγη επί δύο τετραετίες Πρόεδρος της Κοινότητας Λαβάρων (1991–1994 & 1995–1998) και στην συνέχεια επί τρεις τετραετίες Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Ορφέα (1999-2002, 2003-2006 & 2007-2010).
Αναδείχθηκε νικητής των Δημοτικών Εκλογών του Νοεμβρίου του 2010 και εξελέγη Δήμαρχος του νέου Καλλικράτειου Δήμου Σουφλίου για την περίοδο 2011-2014, / 2014-2019 
Διετέλεσε πρόεδρος του ΤΟΕΒ Λαβάρων για 8 χρόνια . 
Ως Δήμαρχος, διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Έβρου για τέσσερα χρόνια , από το 2003 έως το 2006 και από το 2006 μέχρι το 2010 ως μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ Ν. Έβρου, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης για οκτώ συνεχή έτη καθώς επίσης και μέλος της επιτροπής Νέων Τεχνολογιών και Τοπικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΚΕ.
Είναι μόνιμος κάτοικος Λαβάρων, το κύριο επάγγελμά του είναι αγρότης, είναι παντρεμένος με την Παπαδοπούλου Σουλτάνα και έχει μια κόρη και ένα γιο.



" ΣΥΝΕΡΑΣΙΑ -ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΥΝΟΧΗ "

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ
 Αστυνομικός Διευθυντής ε.α. - Γεννήθηκε στη Σαμοθράκη, είναι δημότης Μικρού Δερείου όπου και δραστηριοποιείται από το έτος 1982. - Κατατάχτηκε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, και αποφοίτησε από την σχολή Ενωμοταρχών το έτος 1981. - Το έτος 1991 αποφοίτησε από την σχολή Αξιωματικών. - Μετεκπαιδεύτηκε στην σχολή επιτελών στελεχών της ελληνικής αστυνομίας, από όπου αποφοίτησε με βαθμό άριστα. - Εκπαιδεύτηκε σε θέματα διοίκησης, αξιολόγησης, διαχείρισης και εκπαίδευσης προσωπικού, καθώς και στην πάταξη διαφθοράς στο δημόσιο τομέα. - Για την ευρέως αναγνωρισμένη προσφορά του και την υπηρεσιακή του απόδοση, τιμήθηκε με επαίνους και εύφημες μνείες. - Υπηρέτησε ως : ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Α.Τ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Α.Τ. ΚΗΠΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. - Κατά την διάρκεια της υπηρεσιακής του πορείας, λειτούργησε πάντοτε με γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, γεγονός που έγινε αποδεκτό από όλες τις τοπικές κοινωνίες. - Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομικών Υπάλληλων. Υπήρξε εκλεγμένος αντιπρόσωπος των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Ν. Έβρου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. - Υπήρξε μέλος Διοικητικών Συμβουλίων διαφόρων πολιτιστικών συλλόγων του Ν. Έβρου. - Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών στην Αθήνα. - Η αγάπη του για τα κοινά και η άμεση ενασχόληση του με την Τοπική αυτοδιοίκηση στο Δήμο Σουφλίου, μετά την αποχώρηση του από την υπηρεσία με αίτηση του, είχαν ως αποτέλεσμα να εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικός Σύμβουλος , όπου υπήρξε Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. - Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Μπουρουτζίδου Δικηγόρο και έχουν μια κόρη φοιτήτρια Νομικής.




" νέα γενιά μπροστά" Παναγιώτης Σκαρκάλας 

Γεννήθηκα στον Κόρυμβο της νυν Δημοτικής Ενότητας Ορφέα το 1982 προερχόμενος από αγροτική οικογένεια. Ο πατέρας μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κόρυμβο και η μητέρα μου στη Λύρα της νυν Δημοτικής Ενότητας Τυχερού. 
Το 1987 αποφασίζουν να μετοικήσουν οικογενειακώς στην Αλεξανδρούπολη, όπου και φοιτώ στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο. Ακολούθησα σπουδές στο Τεχνολογικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο Αλεξανδρούπολης με ειδικότητα Μηχανολόγου-Μηχανικού και Υδραυλικού-Συντηρητή Κεντρικής Θέρμανσης, απ' όπου και αποφοίτησα το 2002. 
Αμέσως μετά υπηρέτησα ως Δόκιμος στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, από την Κόρινθο μέχρι την Κρήτη και από τα Ιωάννινα μέχρι το ΤΕΘ Τυχερού, απ' όπου και απολύθηκα. 
Εργάστηκα μέχρι το 2006 ως ιδιωτικός υπάλληλος κι έκτοτε μέχρι και σήμερα δραστηριοποιούμαι στον πρωτογενή τομέα, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σουφλίου, ως κατ' επάγγελμα αγρότης, με έδρα τον Κόρυμβο.  
Έχω άλλα δύο μικρότερα αδέλφια, εκ των οποίων ο μεγαλύτερος αδελφός μου είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ. στην Ξάνθη κι εργάζεται στην Αγγλία, ενώ ο μικρότερος αδελφός μου φοιτά στο ΤΕΙ Λογιστικής της Κοζάνης. 
Τον Ιούνιο του 2018 παντρεύτηκα με την Αγγελική Γιαρίμη, Φιλόλογο στο επάγγελμα, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μ. Δέρειο. 
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκινά με τη συμμετοχή μου στη Διοίκηση του  Αγροτικού Συνεταιρισμού Κορύμβου. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εξελέγην για πρώτη φορά, σε ηλικία 28 ετών, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σουφλίου. Στη θέση αυτή με εξέλεξαν εκ νέου οι συνδημότες μου στις επόμενες εκλογές του 2014 κι εξακολουθώ να είμαι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σουφλίου. Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ορφέα με τοπικές αλλά και υλικές αρμοδιότητες στον τομέα κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης. 
Στο ενεργητικό μου συγκαταλέγεται η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την παράδοση, ως μέλους ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορύμβου.

Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Σουφλίου

Επικεφαλής του συνδυασμού Μιδάλκος Παναγιώτης



Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by