ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΝ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Με προσωπική του δήλωση στο ThrakiSportS ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης απάντησε στην πρόταση που έγινε από τους «Φίλους Ποδοσφαίρου Εθνικού Αλεξανδρούπολης» για ανεξαρτητοποίηση του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον υπόλοιπο σύλλογο.

Η  σκληρή  ανταπάντηση  πριν λίγο από τους «Φίλους Ποδοσφαίρου Εθνικού Αλεξανδρούπολης» 

"Πριν από 3 χρόνια εκλέχθηκες στο 15μελές του συλλόγου.Λόγω αδυναμίας άλλων μελών το σώμα σε όρισε πρόεδρο του ΜΓΣ Εθνικός.
Σε στηρίξαμε παρότι το έργο σου ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολο,έκανες τα σωστά σου και τα λάθη σου,άλλωστε ποιος δεν κάνει λάθη...Στην πορεία είδαμε ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν πάνε καλά κάποια πράγματα κατά την ταπεινή μας γνώμη και δεν διστάσαμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας.Μας είπες ότι όλα βαίνουν καλώς...Σήμερα μας είπες άνανδρους και ποντίκια...Την Κυριακή ελπίζουμε να πάρουμε απαντήσεις για όσα ερωτήματα τεθούν...αφού θα είμαστε παρόν και δεν θα κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία της σελίδας των φιλάθλων... 
Αλήθεια από πότε η μετατροπή του τμήματος σε ανεξάρτητο (τύπου ΤΑΠ) είναι διάσπαση..?"


Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια