ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΜ-Θ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΜΙΓΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

O υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Κώστας Κατσιμίγας στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε Δήμους του Έβρου προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα που απασχολούν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, βρέθηκε σήμερα 19 Απριλίου 2019 στο Δήμο Σουφλίου ,συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Έβρου. Επισκέφτηκε  το ΚΑΠΗ Σουφλίου , στη συνέχεια το Κέντρο Υγείας και  το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Σουφλίου. 


Τα πληρη βιογραφικα και οι φωτογραφιες των  υποψηφιων Περιφερειακων Συμβουλων

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΜΙΓΑΣ  Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Σπούδασε αρχιτεκτονική στον Πανεπιστήμιο της Βενετίας. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό. Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στην Κομοτηνή από το 1982 και ασχολείται με μελέτες ιδιωτικές και δημοσίου και ιδιωτικές κατασκευές.
Για αρκετά χρόνια διετέλεσε μέλος της διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (γραμματέας, αντιπρόεδρος, πρόεδρος αντιπροσωπείας).
Γιος του πρώην Δημάρχου Κομοτηνής Χαράλαμπου Κατσιμίγα (1983-1986), ασχολήθηκε και ο ίδιος με τα δημοτικά πράγματα της Κομοτηνής. Εκλέχθηκε 2 φορές Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών (1991-1994) και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (1995-1998), επί Δημαρχίας Γιώργου Παπαδριέλλη.
Tο 2006 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Ροδόπης και απο την 1η Ιανουαρίου 2007 ανέλαβε καθήκοντα Αντινομάρχη, αρμόδιου σε θέματα Ανάπτυξης, Διοικητικά και Οικονομικά.
Έχουν δημοσιευθεί κατ’ επανάληψη εργασίες του με αρχιτεκτονικές μελέτες και με θέματα που αφορούν την αρχιτεκτονική των ορεινών οικισμών της Ροδόπης. Εκπόνησε μελέτες Τοπικών Αναπτυξιακών Σχεδίων των Δήμων Σαπών, Μαρώνειας, Σώστη και Νέου Σιδηροχωρίου. Συμμετείχε σε πολλά συνέδρια και πραγματοποίησε διαλέξεις σε θέματα Αρχιτεκτονικής, περιβάλλοντος και Χωροταξίας. Αρκετές από τις διαλέξεις του έχουν δημοσιευθεί. Έχει επιμεληθεί την κατασκευή χαρτών της Κομοτηνής και του Νομού Ροδόπης.









Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια