ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε   σήμερα Τετάρτη  10 Απριλίου 2019, δωρεάν  πελματογράφημα ,σε μια πρωτότυπη  ημέρα δράσης και ενημέρωσης για θέματα πέλματος ποδιού υγείας και άθλησης   στα γραφεία της  Ακαδημίας  ΠΑΟΚ Ισαακίου.  
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, τόσο αθλητές όσο και γονείς αλλά και άνθρωποι εκτός ακαδημίας , έκαναν την εξέταση των πελμάτων τους και του τρόπου που πατάνε.
Η ακαδημία ευχαριστεί  θερμά όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή !!
Κυρίως όμως ευχαριστεί τους ανθρώπους από τα ορθοπεδικά Τσαγιαννίδη @Μαρία Τσουρακη , @Άγγελος Ιγνατάκης και Despoina Sidiropoulou , που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους δωρεάν.

Ευχαριστίες στον Μπουντουτσίδη Παναγιώτη , άνθρωπο της διοίκησης της Ακαδημίας , που ήταν όχι μόνο ο εμπνευστής και αρωγός της ιδέας αλλά ανέλαβε και την οργάνωση και πραγματοποίηση της.
Η ακαδημία υπόσχεται , σε όσους δεν πρόλαβαν να εξεταστούν, ότι η εκδήλωση θα επαναληφθεί μετά το Πάσχα.

Τι μετράει ο πελματογράφος. Ο πελματογράφος είναι μία πλατφόρμα με περίπου χιλιάδες ψηφιακούς αισθητήρες που είναι συνδεδεμένοι με έναν Η/Υ και μετρά τις πιέσεις που ασκούνται στο πέλμα κατά τη στάση και τη βάδιση.     


                                  ΠΑΟΚ Academy ΙΣΑΑΚΙΟΥ...... γιατί πατάμε γερά !!! 




 Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια